Facebook Pixel Sportdog.gr | Ένοπλοι λήστεψαν διεθνή Βραζιλιάνο άσο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-10-26 12:07:00

Ένοπλοι λήστεψαν διεθνή Βραζιλιάνο άσο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ένοπλοι λήστεψαν διεθνή Βραζιλιάνο άσο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπό απειλή όπλου τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει το όχημα του!

Σοκ υπέστη ο διεθνής Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Ζέφερσον όταν δύο ληστές του έκλεισαν το δρόμο στο Ρίο, ενώ ήταν εν κινήσει, τον έβγαλαν έξω από το τζιπ του και αφού τον απείλησαν πήραν το πολυτελές Range Rover.

Στο βίντεο που έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας φαίνεται το τζιπ να φτάνει σε μια διασταύρωση με τον Τζέφερσον να κόβει ταχύτητα.

Ξαφνικά μπροστά του εμφανίζεται ένα ασημί χρώματος ΙΧ, του κόβει το δρόμο και μέσα από αυτό βγαίνουν δύο άνδρες που τον απειλούν με τα όπλα που κρατούν στα χέρια τους. 
Ο ένας από τους ενόπλους κατευθύνεται στην πόρτα του οδηγού και συνεχίζοντας να απειλεί με το όπλο, κατεβάζει από το τζιπ τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα τον οποίο απομακρύνει από το όχημα και τον βάζει να γονατίσει τοποθετώντας τα χέρια του πίσω από το κεφάλι.

Στη συνέχεια οι δύο άγνωστοι άνδρες μπαίνουν στο τζιπ και φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας έγραψε σοκαρισμένος στο Facebook ότι αυτό που τον γλίτωσε από τα χειρότερα ήταν ότι «ο Θεός μου έδωσε την ηρεμία να αντιμετωπίσω την επικίνδυνη αυτή κατάσταση χωρίς βία».

Η επίθεση έγινε ενώ ο 34χρονος τερματοφύλακας κατευθυνόταν στην πρόπονηση της Μποταφόγκο με τα χρώματα της οποίας τώρα αγωνίζεται.

Ο Τζέφερσον έχει φορέσει 22 φορές τη φανέλ της Σελεσάο από το 2011 έως το 2015.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags