Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν κρύφτηκε ο Μπεργκ - Δήλωση για την καριέρα του στην Αλ Αΐν!
| 2017-10-26 14:37:00

Δεν κρύφτηκε ο Μπεργκ - Δήλωση για την καριέρα του στην Αλ Αΐν!

Sportdog Team
Δεν κρύφτηκε ο Μπεργκ - Δήλωση για την καριέρα του στην Αλ Αΐν!

Πολλοί υποστήριζαν ότι θα μετανιώσει που πήγε στα Εμιράτα!

Ο ίδιος όμως, στο περιθώριο δηλώσεών του για την εθνική ομάδα της Σουηδίας, αποκάλυψε ότι είναι πολύ χαρούμενος στη νέα του ομάδα!

«Έμαθα πολλά παίζοντας σε διαφορετικές χώρες, με διαφορετικά στυλ ποδοσφαίρου και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος στην Αλ Αΐν», ήταν το σχετικό σχόλιό του και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την εθνική Σουηδίας:

«Ήταν απίστευτο και πολύ ιδιαίτερο το συναίσθημα στο ματς με το Λουξεμβούργο. Ήταν η πρώτη φορά που πέτυχα τέσσερα γκολ σε ένα ματς με την εθνική μου ομάδα. Είναι πολύ ωραία ανάμνηση που έκανα ένα τέτοιο ματς στη χώρα μου, με το γήπεδο γεμάτο και με την οικογένειά μου στην εξέδρα.

Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια είναι τα καλύτερά μου με την εθνική Σουηδίας. Δεν ένιωσα κάποια επιπρόσθετη πίεση όταν αποσύρθηκε ο Ιμπραχίμοβιτς.

Αλλά, είμαι ένας από τους παίκτες με τη μεγαλύτερη εμπειρία και είναι αλήθεια ότι η δουλειά μου στην ομάδα απέκτησε μεγαλύτερη σημασία όταν ο Ζλάταν αποχώρησε. Η Ιταλία είναι το φαβορί, αλλά έχουμε καλό προαίσθημα για την αναμέτρηση. Είμαστε ικανοποιημένοι και υπερήφανοι γι' αυτά που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει για την εμπειρία του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags