Facebook Pixel Sportdog.gr | Hat off! Μεγάλη δήλωση Ζιντάν για την προπονητική του αξία
| 2017-10-26 15:02:00

Hat off! Μεγάλη δήλωση Ζιντάν για την προπονητική του αξία

Sportdog Team
Hat off! Μεγάλη δήλωση Ζιντάν για την προπονητική του αξία

Ο παλαίμαχος άσος και νυν τεχνικός σε δήλωση που θα σηζητηθεί!

Χαρούμενος που πήρε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της περασμένης αγωνιστικής περιόδου εμφανίστηκε ο Ζιντάν, αλλά σχολίασε ότι δεν είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο!

«Δέχομαι το βραβείο της FIFA και πιστεύω ότι ήταν μια αναγνώριση της δουλειάς μας την περασμένη σεζόν. Κερδίσαμε πολλά τρόπαια μαζί σαν ομάδα και είναι πολύ χαρούμενος, επίσης δεν είμαι εδώ για να πω ότι δεν το αξίζω, γιατί λόγω των τροπαίων πιστεύω ότι το αξίζω και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε το βραβείο», σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Φουενλαμπράδα και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Αλλά αν με ρωτάτε αν είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, τότε θα πω όχι και αυτό συμβαίνει γιατί πιστεύω πως υπάρχουν προπονητές που είναι καλύτεροι από εμένα. Αν σε 10 χρόνια από τώρα προπονώ ακόμα και κερδίζω, μπορούμε να το συζητήσουμε, αλλά τώρα δεν είμαι ο καλύτερος. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να δουλέψω σκληρά και να απολαύσω την δουλειά μου, δεν μου αρέσει να μιλάω για τέτοια θέματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags