Facebook Pixel Τα… πήρε με τις ερωτήσεις ο Σισέ!
| 2011-01-16 23:25:00

Τα… πήρε με τις ερωτήσεις ο Σισέ!

Τα… πήρε με τις ερωτήσεις ο Σισέ!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ πήγε να παραλάβει το βραβείο του MVPγια την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Καβάλα, ωστόσο οι συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα, τον εκνεύρισαν αφάνταστα!

«Μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει τίποτα για την ώρα. Όσο φοράω πράσινα θα τα δίνω όλα μέσα στο γήπεδο. Είναι τόσο σημαντικό για εσάς; Είναι η τελευταία φορά που δέχομαι ερωτήσεις για αυτό. Ρωτήστε με αν θέλετε για το παιχνίδι, αλλιώς πείτε μου να φύγω», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Γάλλος, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το ματς, του οποίου ψηφίστηκε πολυτιμότερος παίκτης.

«Είναι καταπληκτικό το συναίσθημα που νιώθω και μια πετύχαμε έτσι μια πολύ σημαντική νίκη. Η ομάδα έπαιξε καλά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που μας επιτρέπει να παραμείνουμε κοντά στον Ολυμπιακό. Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Το πρόβλημά μας είναι ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ.

Ελπίζουμε όμως, ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Να συνεχίσουμε να νικάμε και να πάμε να κερδίσουμε και στο Καραϊσκάκη. Αν τα καταφέρουμε, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην πάρουμε τον τίτλο»,
τόνισε ο Τζιμπρίλ Σισέ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags