Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χοντρό» παιχνίδι από κορυφαίο άσο της ΑΕΚ - Πώς «σχεδιάζει» να αλλάξει ομάδα!
| 2017-10-26 18:00:00

«Χοντρό» παιχνίδι από κορυφαίο άσο της ΑΕΚ - Πώς «σχεδιάζει» να αλλάξει ομάδα!

Sportdog Team
«Χοντρό» παιχνίδι από κορυφαίο άσο της ΑΕΚ - Πώς «σχεδιάζει» να αλλάξει ομάδα!

«Ψήνεται» διαζύγιο-βόμβα στην Ένωση.

Το… σήριαλ στην ΑΕΚ με την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάκομπ Γιόχανσον, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, καλά κρατεί.

Το τελευταίο… επεισόδιο παίχτηκε με τις πρόσφατες δηλώσεις του Σουηδού σε Μέσο της πατρίδας του, με τις οποίες επιβεβαίωσε την ύπαρξη συζητήσεων για ανανέωση με την πλευρά της Ένωσης και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο.

Με τα λόγια αυτά ο Γιόχανσον σκόρπισε αισιοδοξία στους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίος σαφώς και θέλουν η ομάδα να κρατήσει ένα από τους πολυτιμότερους παίκτες και παράλληλα ουσιαστικά επαίνεσε και τον Λυμπερόπουλο για την προσπάθεια που κάνει για να υπάρξει συμφωνία.

Παρ’ όλα αυτά, ο Σουηδός μάλλον θα… μείνει στα λόγια, αφού στην πραγματικότητα δεν φαίνεται να έχει διάθεση να ανανεώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιόχανσον έχει πάρει την απόφαση ότι θα αποχαιρετήσει την ΑΕΚ στο τέλος του συμβολαίου του. Αυτός είναι ο λόγος που δεν τα έχει βρει με την ομάδα τόσο καιρό και δύσκολα θα το κάνει από εδώ και πέρα.

Υπό αυτό το πρίσμα, δεν μπορεί παρά οι δηλώσεις του Γιόχανσον να είναι... διπλωματικές. Ο διεθνής μέσος ουσιαστικά κερδίζει χρόνο διατηρώντας -φαινομενικά- ζωντανές τις ελπίδες για ανανέωση ώστε να μη διαταράξει τις σχέσεις του με την ομάδα και να μην κλονιστεί η θέση του στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι διανύουμε σεζόν Μουντιάλ και ο Γιόχανσον έχει ανάγκη από αγωνιστικό ρυθμό προκειμένου να παραμείνει μέλος της εθνικής του ομάδας και να κληθεί στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εάν οι Σουηδοί προκριθούν από τα μπαράζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags