Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Χιμένεθ για Γιακουμάκη!
| 2017-10-26 21:38:00

Ατάκα Χιμένεθ για Γιακουμάκη!

Sportdog Team
Ατάκα Χιμένεθ για Γιακουμάκη!

Ο Ισπανός μίλησε για τη χρησιμοποίηση του Έλληνα φορ.

Iκανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το 0-7 επί του Απόλλωνα Λάρισας: Ο Ισπανός στάθηκε στη χρησιμμοποίηση του Γιώργου Γιακουμάκη αλλά και του Βινίσιους που δεν έχουνν πολλά ματς στα πόδια τους.

«Το παιχνίδι ήταν σημαντικό για εμάς, διότι θέλαμε να κερδίσουμε ώστε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο. Η μορφή του παιχνιδιού μας έδωσε την δυνατότητα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως ο Γιακουμάκης και ο Βινίσιους που δεν είχαν παίξει πολύ μέχρι τώρα.

Τα γκολ τα βάζουν οι ομάδες που δημιουργούν πολύ. Η ΑΕΚ δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, όμως είναι σίγουρο ότι μας έλειπε το γκολ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια ότι αγωνιζόμασταν απέναντι σε μία ομάδα κατώτερης κατηγορίας με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν την δυνατότητα να παίζουν συχνά τέτοια παιχνίδια.

Κάτι τέτοια ματς, μέχρι να μπει το πρώτο γκολ δεν είναι καθόλου εύκολα. Ο αντίπαλος πάντα έχει έξτρα κίνητρο και την ίδια στιγμή είναι δύσκολο να δώσεις εσύ κίνητρο στους παίκτες σου. Επαναλαμβάνω ότι τέτοια παιχνίδια δεν είναι εύκολα, μέχρι να σημειωθεί το πρώτο γκολ», ήταν τα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ στον Cosmote Tv.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags