Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ψάχνονται» στην ΑΕΚ - Τι συνέβη με Μελισσανίδη, Χιμένεθ και Λυμπερόπουλο!
| 2017-10-26 21:58:00

«Ψάχνονται» στην ΑΕΚ - Τι συνέβη με Μελισσανίδη, Χιμένεθ και Λυμπερόπουλο!

Sportdog Team
«Ψάχνονται» στην ΑΕΚ - Τι συνέβη με Μελισσανίδη, Χιμένεθ και Λυμπερόπουλο!

Τα πάντα ανοιχτά στην Ένωση, που πορεύεται... ματς με ματς.

Ούτε παραγγελιά να είχε κάνει ο Μανόλο Χιμένεθ το ματς του Κυπέλλου με τον Απόλλων Λάρισας, καθώς η ΑΕΚ καθάρισε πολύ εύκολα βάζοντας και πολλά γκολ και έφτιαξε κάπως το κλίμα, μετά τη νέα «σφαλιάρα» στο πρωτάθλημα και την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο την Δευτέρα.

Βέβαια, η δυναμικότητα του αντιπάλου στο Κύπελλο δεν βοηθάει ιδιαίτερα για να σχολιάσει κανείς ότι η ΑΕΚ γύρισε τον διακόπτη, ωστόσο όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά και έχει προβλήματα, πάντα χρειάζεται μία εύκολη νίκη για να ανέβει ψυχολογικά.

Πάντως, τα δεδομένα για τον Μανόλο Χιμένεθ δεν έχουν αλλάξει σημαντικά. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και τις επιλογές του Ισπανού μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ του Sportdog.gr αναφέρει πως ήδη υπάρχει στα υπόψιν η πιθανότητα να αναζητηθεί εναλλακτική λύση σε περίπτωση που «στραβώσει» η κατάσταση στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια, ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς και δεν έχουν καταλήξει -οι άνθρωποι της ομάδας- αν θα πρόκειται για λύση εντός ή εκτός συνόρων…

Ο Μανόλο Χιμένεθ πάντως έχει καταλάβει ότι η κατάσταση έχει «ζορίσει» και για αυτό θέλει εκτός από καλά αποτελέσματα, να φτιάξει και τα αποδυτήρια, για τα οποία σας γράψαμε ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός μεταξύ των παικτών. Ο Ισπανός άλλωστε μετά τον Ατρόμητο μίλησε στους ποδοσφαιριστές και μάλιστα σε δύο… μέρη (το δεύτερο ήταν όταν άκουσε τον Λυμπερόπουλο να λέει πως ό, τι έγινε έγινε και πάμε παρακάτω και «υποχρεώθηκε να γυρίσει πίσω για να τα πει σε έντονο ύφος), ενώ ανάλογη ομιλία υπήρξε και την Τετάρτη στα Σπάτα!

Η κατάσταση πάντως εντός της ομάδας ακόμα είναι περίεργη και δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να βελτιωθεί το κλίμα με τη νίκη-πάρτι στο Κύπελλο, δεδομένου ότι άνθρωποι κοντά στην ομάδα, αναφέρουν πως τα «ζόρια», κυρίως ψυχολογικά, εντάθηκαν μετά την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο της Ξάνθης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags