Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Σάββα για Σισέ και ντέρμπι με Παναθηναϊκό!
| 2017-10-26 22:16:00

Τρομερή ατάκα Σάββα για Σισέ και ντέρμπι με Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Σάββα για Σισέ και ντέρμπι με Παναθηναϊκό!

Αποθέωση με μήνυμα από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού.

Εποχή θα αφήσει στον Ολυμπιακό ο Παπέ Αμπού Σισέ σύμφωνα με τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Σενεγαλέζου στόπερ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (με αφορμή το βραβείο του MVP της 8ης αγωνιστικής) και στάθηκε στο πάθος που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο. 

«Πιστέψτε με, μετά τον Τουρέ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω δει να έρχονται στον Ολυμπιακό. Το Σάββατο θα είναι ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Δεν υπάρχει περίπτωση. Θα τους καταπιεί μόνος του», επεσήμανε ο κ. Θεοδωρίδης. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε 

«Ήταν η μεγάλη μου συμπάθεια από τις φετινές μεταγραφές. Είναι ένα σεμνό και πάρα πολύ καλό παιδί. Επαγγελματίας 100%, παρότι είναι πολύ νεαρός ακόμα σε ηλικία. Ακόμα δεν έχει δείξει τίποτα στον Ολυμπιακό, μπροστά στην πραγματική του αξία και θα με θυμηθείτε. Δείτε το μπόι του. Το σπουδαιότερο από όλα είναι ότι μου θυμίζει τον παλιό Ολυμπιακό, γιατί παίζει σαν άντρας! 

Μου θυμίζει εποχές Ανατολάκη και του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Εχει ανάγκη ο Ολυμπιακός από τέτοιους παίκτες και σέντερ μπακ. Θυμόσαστε που έλεγα ότι χωρίς τον Αβραάμ ή τον Ανατολάκη δεν πάω στην Θεσσαλονίκη με τίποτα. 

Με αυτούς πάω όπου να ‘ναι! Είναι από αυτούς τους παίκτες. Είναι ένα πάρα πολύ φιλότιμο παιδί και θα αφήσει εποχή. Πιστέψτε με, μετά τον Τουρέ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω δει να έρχονται στον Ολυμπιακό. Το Σάββατο θα είναι ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Δεν υπάρχει περίπτωση. Θα τους καταπιεί μόνος του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags