Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα λύσει τα ψυχολογικά της η ΑΕΚ μετά τη Λάρισα!
| 2017-10-26 22:52:00

Θα λύσει τα ψυχολογικά της η ΑΕΚ μετά τη Λάρισα!

Sportdog Team
Θα λύσει τα ψυχολογικά της η ΑΕΚ μετά τη Λάρισα!

Το ξεμπούκωμα θα τη βοηθήσει σύμφωνα με τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Έτοιμος να επιστρέψει δυνατά στην αγωνιστική δράση εμφανίστηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης στη Λάρισα, όπου η ΑΕΚ επικράτησε 7-0. Ο επιθετικός της Ένωσης μίλησε για την απουσία λόγω του τραυματισμού του αλλά και για την αδυναμία της ομάδας του στο σκοράρισμα στα προηγούμενα παιχνίδια.

«Ήταν πολύ δύσκολο να είμαι εκτός δράσης και ακόμα πιο δύσκολο να παρακολουθώ τους συμπαίκτες μου, όμως σήμερα ένιωσα σαν να μην πέρασε μια ημέρα. Ήταν ένα κακό όνειρο, το αφήνω πίσω μου και κοιτάω μπροστά. Νομίζω ότι ο προπονητής έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα ότι με εμπιστεύεται, πήρα ευκαιρίες και περίμενα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τελικά έλειψα στους πρώτους αγώνες λόγω του τραυματισμού μου», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στη συνέχεια της ΑΕΚ από ‘δω και πέρα, σημείωσε: «Η ομάδα μου δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, ήταν ψυχολογικό το θέμα που δεν σκοράραμε. Βάλαμε αρκετά γκολ απόψε, ανέβηκε η ψυχολογία μας και θα σκοράρουμε πιο συχνά από εδώ και πέρα. Τα παιχνίδια που παίξαμε δεν ήταν εύκολα, ήταν αρκετά δύσκολα. Βλέπετε ότι ο Ατρόμητος είναι πρώτος στην βαθμολογία, η Ξάνθη έχει πάντα δύσκολη έδρα, όμως εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα. Έχουμε στόχο το πρωτάθλημα και πρέπει να νικάμε σε κάθε παιχνίδι, είτε είναι εντός είτε είναι εκτός έδρας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags