Facebook Pixel Sportdog.gr | Οριστικό! Φεύγει βασικός άσος του Παναθηναϊκού
| 2017-10-27 09:47:00

Οριστικό! Φεύγει βασικός άσος του Παναθηναϊκού

Sportdog Team
Οριστικό! Φεύγει βασικός άσος του Παναθηναϊκού

Ο μάνατζέρ του αποκάλυψε ότι ψάχνει για μεγάλο συμβόλαιο...

Κι αυτή η προοπτική, δηλαδή το μεγάλο συμβόλαιο, δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό!

 Ο λόγος γίνεται για τον Ροντρίγκο Μολέδο, που θέλει να αποχωρήσει από την Ελλάδα όπως αποκάλυψε ο Κλέιτον Φαλκάο και έχει έντονα στο μυαλό του την Ιντερνασιονάλ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαλκάο στην ιστοσελίδα "gauchazh.clicrbs.com.br":

Ποιο θα είναι το μέλλον του Ροντρίγκο Μολέδο το 2018 και ποιες είναι οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ιντερνασιονάλ;

"Ο Ροντρίγκο προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, συμπεριλήφθηκε στους καλύτερους αμυντικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Οπότε, είναι η ώρα για αυτόν να εξαργυρώσει τις εμφανίσεις του και να κάνει ένα καλό συμβόλαιο. Ασφαλώς, η Ιντερνασιονάλ είναι η αγάπη του, πάντα μιλάει για αυτή και προσπάθησε πολύ στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο για να γυρίσει. Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός υπαναχώρησε την τελευταία στιγμή από τις συζητήσεις. Αλλά, ας καθίσουμε και ας μιλήσουμε με την Ιντερνασιονάλ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Τη στιγμή που θα αποφασίσουν να κάνουν πρόταση, ο Ροντρίγκο είναι ανοιχτός να επιστρέψει".

Η Ιντερνασιονάλ προσπαθεί να πάρει τον Μολέδο τον Ιανουάριο;

"Μέχρι στιγμής, όχι".

Ποια είναι η προτίμηση του Μολέντο; Να γυρίσει στην Ιντερνασιονάλ ή να μείνει στην Ευρώπη;

"Αυτός ξέρει πολύ καλά τι είναι πιο σημαντικό για το μέλλον του. Χρειάζεται ένα καλό συμβόλαιο. Είχε δύσκολα χρόνια και υπήρξε περίοδος που δεν πήρε λεφτά. Η Μέταλιστ στην Ουκρανία χρεοκόπησε και ο Ροντρίγκο κέρδισε λίγα από την παρουσία του. Έχουμε καταλήξει ότι είναι ο καιρός να βρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο την επόμενη σεζόν".

Συνήθως, οι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες από τις βραζιλιάνικες. Έχει υπάρξει τούρκικο ενδιαφέρον. Αυτό καθιστά πιο πιθανή την παραμονή του Μολέδο στην Ευρώπη;

"Οι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν λεφτά, αλλά το ίδιο έχουν και οι βραζιλιάνικες. Νομίζω πως η Ιντερνασιονάλ έχει τη δυνατότητα να δώσει τα ίδια χρήματα με μία ευρωπαϊκή ομάδα".

Ο Παναθηναϊκός αποδείχτηκε δύσκολος διαπραγματευτής τους προηγούμενους μήνες. Πιστεύεις ότι τον Ιανουάριο θα συζητήσει πιο εύκολα την πώληση του παίκτη;

"Ναι, οι άνθρωποι που ασκούσαν τότε τη διοίκηση, δεν δουλεύουν πια σε αυτή. Έχουν αρκετά προβλήματα, δεν μπορούν να πληρώνουν και ο μεγαλομέτοχος θέλει να δώσει τις μετοχές του, αλλά δεν έχει βρει τον κατάλληλο. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα πει εύκολα το ναι".

Οπότε, αφού εκείνοι που είχαν μεγαλύτερες απαιτήσεις τότε, τώρα δεν είναι στον Παναθηναϊκό, η πώληση θα γίνει πιο εύκολα;

"Νομίζω πως ναι".

Ο Ροντρίγκο μένει ελεύθερος τον Ιούνιο. Επομένως, τα δικαιώματα του κοστίζουν λιγότερο. Στην προσπάθεια για ένα καλύτερο συμβόλαιο, σκέφτεστε να ζητήσετε ένα μέρος από τα χρήματα που μία ομάδα θα έδινε για να αγοράσει τον Μολέδο;

"Οπωσδήποτε. Αυτός είναι ένας τρόπος να δείξεις ότι εκτιμάς τον αθλητή. Στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, ο Παναθηναϊκός ήθελε 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο αθλητής θέλει να τον εκτιμήσουν σωστά".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags