Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια δήλωση Σωκράτη για το γκολ που έβαλε στον ΑΠΟΕΛ!
| 2017-10-27 10:54:00

Τεράστια δήλωση Σωκράτη για το γκολ που έβαλε στον ΑΠΟΕΛ!

Sportdog Team
Τεράστια δήλωση Σωκράτη για το γκολ που έβαλε στον ΑΠΟΕΛ!

Μεγάλος μάγκας ο Έλληνας στόπερ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σκόραρε για τη Ντόρτμουντ στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και η κίνησή του να μην πανηγυρίσει το γκολ προκάλεσε θαυμασμό και σχολιάστηκε θετικά από τους Κύπριους.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος, δεν προέβη σε αυτή την κίνηση με σκοπό να γίνει αρεστός, αλλά ήταν κάτι που του βγήκε αυθόρμητα.

Ο Σωκράτης δήλωσε μεταξύ άλλων:

Συζητήθηκαν πολλά μετά το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-Ντόρτμουντ, ένα από αυτά όμως που ξεχώρισαν ήταν η κίνησή σου να μην πανηγυρίσεις το γκολ σου. Ο κόσμος στην Κύπρο το σχολίασε πολύ θετικά, ενώ από πλευράς ΑΠΟΕΛ υπήρχαν και δημόσιες ευχαριστίες για την κίνησή σου. 

«Η αντίδραση μου ήταν εντελώς αυθόρμητη. Αυτό αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή και αυτό έκανα. Δεν έγινε κάτι με σκοπιμότητα, για να γίνω αρεστός, να ακούσω κολακευτικά λόγια ή για να με ευχαριστήσουν. Έκανα αυτό που ένιωσα». 

Είχες σκεφτεί από πριν πως θα αντιδράσεις σε περίπτωση που σκοράρεις ή ήταν αυθόρμητο; 

«Δεν είμαι σκόρερ, δεν σκέφτομαι από πριν πώς θα πανηγυρίσω εάν σκοράρω… σκοράρω σπάνια άλλωστε. Πριν τον αγώνα έχω πάρα πολλά άλλα πράγματα να σκεφτώ για το παιχνίδι. Τίποτα δεν έγινε κατόπιν σκέψης, αλλά αυθόρμητα». 

Τι σου είπαν από τον ΑΠΟΕΛ μετά το παιχνίδι; 

«Δεν είπαμε κάτι ιδιαίτερο. Δώσαμε ραντεβού για τον επόμενο αγώνα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags