Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλο το παρασκήνιο για Μάντσεστερ και Ένχελς – Μόνο αυτός απασχόλησε τη Γιουνάιτεντ!
| 2017-10-27 11:42:00

Όλο το παρασκήνιο για Μάντσεστερ και Ένχελς – Μόνο αυτός απασχόλησε τη Γιουνάιτεντ!

Sportdog Team
Όλο το παρασκήνιο για Μάντσεστερ και Ένχελς – Μόνο αυτός απασχόλησε τη Γιουνάιτεντ!

Ποιος φέρνει τον Μαυροβούνιο ατζέντη; Δεν φαντάζεστε...

 

Ο Μπιόρν Ένχελς έχει καταφέρει να κερδίσει με τις εμφανίσεις του, τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας μάλιστα και το νικητήριο γκολ στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Βέλγος αμυντικός αρχίζει σιγά, αλλά σταδιακά να... βγάζει τα χρήματα της μεταγραφής του και φυσικά δείχνει πως έχει πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης, καθώς είναι μόλις 23 χρόνων.

Στο Σαββατιάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αναμένεται να βρεθεί ο κλασικός σκάουτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα Βαλκάνια, Μπούντιμιρ Βούγιασιτς, όχι όμως για να παρακολουθήσει τον Μπιορν Ένχελς, όπως γράφτηκε στον αθλητικό Τύπο.

Ο Μαυροβούνιος ατζέντης παρακολουθεί πάντα τέτοια ματς, αφού του αρέσει να συνδυάζει επίσκεψη στην Ελλάδα με αγώνες που δεν έχουν δουλειά για τον ίδιο. Μάλιστα, διατηρεί άριστη σχέση με τον Ίβιτς, ο οποίος είναι αυτός που τον φέρνει όποτε θέλει στη χώρα μας.

Όπως γράφτηκε, λοιπόν, το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τον Ένγκελς δεν έχει βάση. Η μοναδική φορά που οι "κόκκινοι διάβολοι" ασχολήθηκαν ενδελεχώς με παίκτη από Ελλάδα ήταν ο Σωτήρης Νίνης, χωρίς βέβαια να προχωρήσει περαιτέρω η υπόθεση του τότε άσου του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags