Facebook Pixel Sportdog.gr | EΠΙΚΗ ανακοίνωση ομάδας: «Δεν έχουμε οπαδούς, γι' αυτό δεν ζητήσαμε εισιτήρια»!
| 2017-10-27 18:35:00

EΠΙΚΗ ανακοίνωση ομάδας: «Δεν έχουμε οπαδούς, γι' αυτό δεν ζητήσαμε εισιτήρια»!

Sportdog Team
EΠΙΚΗ ανακοίνωση ομάδας: «Δεν έχουμε οπαδούς, γι' αυτό δεν ζητήσαμε εισιτήρια»!

Άλλη μια πρωτοτυπία του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Ένα ιδιαίτερο τοπικό ντέρμπι διεξάγεται την Κυριακή (29/10) στο Πανθεσσαλικό, με τη Νίκη Βόλου να φιλοξενεί τον ΝΠΣ Βόλος, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Με ανακοίνωσή που εξέδωσαν την Παρασκευή (27/10) οι «κυανέρυθροι» ενημερώνουν πως δεν ζήτησαν εισιτήρια από την γειτονική ΠΑΕ, καθώς δεν έχουν οπαδούς!

Μάλιστα, σημειώνει πως στόχος της είναι η δημιουργία νέων φίλων της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει αποδέκτες δεκάδων τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων που αφορούν τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής μεταξύ της Νίκης Βόλου και της ομάδας μας που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ενημερώνουμε λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους ότι ο Volos NFC δεν έχει οπαδούς και για το λόγο αυτό δεν ζητήσαμε εισιτήρια από τη διοίκηση της Νίκης Βόλου για τον αγώνα της Κυριακής.

Στόχος μας είναι η δημιουργία νέων φίλων της ομάδας μας. Ως εκ τούτου καλούμε όλους τους φιλάθλους που αγαπούν πάνω και πρώτα απ’ όλα το ποδόσφαιρο να βρεθούν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού αγοράζοντας το εισιτήριο τους από τα εκδοτήρια του σταδίου, με την ευχή όλων μας να απολαύσουμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα αντάξιο της δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες.

Και μην ξεχνάτε ότι ζούμε στην ίδια πόλη, όπου δεν μας χωρίζει τίποτα και μπορούμε να συνυπάρξουμε αρμονικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags