Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Χατζηισαΐας αποκάλυψε το μυστικό του Ατρόμητου
| 2017-10-27 20:03:00

Ο Χατζηισαΐας αποκάλυψε το μυστικό του Ατρόμητου

Ο Χατζηισαΐας αποκάλυψε το μυστικό του Ατρόμητου

Τι είπε ο στόπερ των Περιστεριωτών για την πορεία της ομάδας.

Τα συναισθήματα που κυριαρχούν στις τάξεις του Ατρομήτου μετά την αναρρίχηση της ομάδας στην κορυφή, τα μυστικά της επιτυχημένης πορείας στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος – με κύριο επίτευγμα την καλή αμυντική λειτουργία – αλλά και τους στόχους που υπάρχουν στην ομάδα του Περιστερίου ανέλυσε μιλώντας στα κανάλια Novasports ο αμυντικός της ομάδας Δημήτρης Χατζηισαϊας.

«Στην αρχή, ως μια καινούργια ομάδα είχαμε κάποια προβλήματα στα φιλικά. Όμως στην πορεία βρήκαμε τους ρυθμούς μας και τώρα πλέον είμαστε πολύ καλά. Έπαιξε ρόλο το ότι δεν είχαμε άγχος κι αυτό μας βοήθησε να ανασυνταχθούμε αγωνιστικά..», είπε ο 25χρονος αμυντικός αποκαλύπτοντας και το βασικό συστατικό της επιτυχίας σε ότι αφορά την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας :

«Εγώ προσωπικά νιώθω καλά γιατί και στον Πανιώνιο είχα συνεργαστεί με τον Ρισβάνη και τον Γιαννιώτη. Τους ξέρω και με ξέρουν αγωνιστικά. Το καλό, επίσης,  είναι πως όλοι η αμυντική γραμμή απαρτίζεται από Έλληνες. Μιλάμε την ίδια γλώσσα και κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου! Βέβαια σε αυτή την παρέα έρχονται σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι καθημερινά κι αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε σαν οικογένεια. Μιλάνε Ελληνικά και οι περισσότεροι ξένοι ενώ σιγά – σιγά μπαίνουν στο κλίμα και οι υπόλοιποι. Εμείς τους θέλουμε όλους δίπλα μας, κοντά μας προκειμένου να αισθανθούν κι αυτοί καλύτερα έτσι ώστε να διατηρηθεί η οικογενειακή ατμόσφαιρα.

 Δεχθήκαμε γκολ μετά από δύο μήνες στα Τρίκαλα για το κύπελλο. Αυτό είναι αλήθεια πως μας «έριξε» λίγο, όμως ισοφαρίσαμε και το.. σώσαμε ευτυχώς!»


Για την επόμενη μέρα της κορυφής, μετά την νίκη και στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Χατζηίσαϊας έδωσε ένα ξεκάθαρο και προφανώς ρεαλιστικό στίγμα :

«Το πανηγυρίσαμε μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Ήταν για εμάς μια δικαίωση. Τώρα πλέον δεν μας ζαλίζει η κορυφή!  Είναι νωρίς ακόμα για να λέμε ότι έχουμε κάνει κάτι. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί όχι μόνον στα ματς αλλά και στην προπόνηση. Όσο πιο ψηλά φτάσουμε τόσο το καλύτερο ασφαλώς. Όλοι θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, καθώς όλοι έχουμε φιλοδοξία για κάτι παραπάνω. Είμαστε νεαροί σε ηλικία και θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό και για το δικό μας μέλλον. Η Ευρώπη βέβαια είναι στις φιλοδοξίες μας. Γιατί όχι;"

Ο αμυντικός του Ατρομήτου αναφέρθηκε και στην προσεχή αγωνιστική πρόκληση της ομάδας του, το Κυριακάτικο ματς της Ξάνθης :

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Θα παιχθεί πολύ στη δύναμη αφού και η Ξάνθη είναι δυνατή στην άμυνα. Ο πιο δυνατός θα αξιοποιήσει τις αντεπιθέσεις και ελπίζω εμείς σε αυτόν τον τομέα να τα καταφέρουμε. Εννοείται πως θέλουμε να διατηρήσουμε το μηδέν στην άμυνα, από κει και πέρα εάν σκοράρουμε θα είναι ακόμα καλύτερα.

Και η ισοπαλία πάντως νομίζω θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα αφού οι αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί στο γήπεδό τους...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags