Facebook Pixel Sportdog.gr | Στη Λεωφόρο για ερυθρόλευκο άσο… ο Μίτσελ – Ποιος θέλει «πακέτο» παίκτες από τον ΠΑΟ!
| 2017-10-27 22:13:00

Στη Λεωφόρο για ερυθρόλευκο άσο… ο Μίτσελ – Ποιος θέλει «πακέτο» παίκτες από τον ΠΑΟ!

Sportdog Team
Στη Λεωφόρο για ερυθρόλευκο άσο… ο Μίτσελ – Ποιος θέλει «πακέτο» παίκτες από τον ΠΑΟ!

Το «αιώνιο ντέρμπι» είναι πολύ πιθανό να βγάλει μεταγραφή.

Μάτια από όλη την Ευρώπη θα βρίσκονται στη Λεωφόρο το Σάββατο για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχουν παίκτες και στις δύο ομάδες που βρίσκονται στο μπλοκάκι ξένων σκάουτερ και συλλόγων.

Ήδη από νωρίς κυκλοφόρησε η πληροφορία για παρουσία ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr, ο συναγερμός ήταν άκυρος.  ο κλασικός σκάουτ των «κόκκινων διαβόλων» στα Βαλκάνια, Μπούντιμιρ Βούγιασιτς όντως θα βρεθεί στο γήπεδο, αλλά όχι για να παρακολουθήσει από κοντά τον Μπιορν Ένχελς. Η παρουσία του θα είναι εθιμοτυπική και δεν σχετίζεται με κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα όμως, στη Λεωφόρο θα βρεθούν και σκάουτερ άλλων συλλόγων, όπως από τις Μάλαγα, Βασιλεία, Τραμπζονσπόρ και Αλάνιασπορ!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του sportdog.gr, οι εκπρόσωποι των συγκεκριμένων ομάδων θα έρθουν για να τσεκάρουν παίκτες και από τους δύο συλλόγους.

Η Μάλαγα του Μίτσελ και η Βασιλεία θα έρθουν για να κάνουν το πρώτο σκάουτινγκ στον Κούτρη, ο οποίος με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του έχει ξεχωρίσει και ήδη αρέσει σε πολλούς εκτός Ελλάδας, ενώ οι Ελβετοί θα έχουν την προσοχή τους και στον Σισέ, ο οποίος αν και έχει πάρει λίγα παιχνίδια μέχρι τώρα (αφού ο Χάσι δεν τον έχει δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα) ήδη έχει ανεβάσει εντυπωσιακά τις μετοχές του.

Ενδιαφέρον όμως υπάρχει και για παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως για παράδειγμα για τον Μολέντο, με την Αλάνιασπορ να έχει μία εξαιρετική ευκαιρία να τον τσεκάρει σε ένα δύσκολο ματς, αφού τον παρακολουθεί στενά εδώ και καιρό και δεν αποκλείεται να κάνει κάποια κίνηση τον Γενάρη.

Οι Τούρκοι πάντως έχουν στη λίστα τους κι άλλους παίκτες του Τριφυλλιού, αφού ξέρουν πως στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται, θα μπορούν να ψωνίσουν σε χαμηλές τιμές. Γι’ αυτό λοιπόν εκτός από τον Βραζιλιάνο στόπερ, θα τσεκάρουν κόντρα στον Ολυμπιακό και τους Κουλιμπαλί, Χουλτ και Λουντ, που επίσης βρίσκονται στην… βιτρίνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags