Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσπασε το αήττητο του Λεβαδειακού με γκολ στο 95’! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-10-28 16:54:00

Έσπασε το αήττητο του Λεβαδειακού με γκολ στο 95’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έσπασε το αήττητο του Λεβαδειακού με γκολ στο 95’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τρομερή κεφαλιά του Ναζλίδη… buzzer-beater, η ΑΕΛ επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού.

Μία τεράστια νίκη πανηγύρισε η ΑΕΛ, καθώς επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού με γκολ του Ναζλίδη στο 95ο λεπτό, με τρομερή καρφωτή κεφαλιά από κοντά. Αυτή είναι η πρώτη ήττα των Βοιωτών στο πρωτάθλημα, οι οποίοι για ακόμα ένα ματς είδαν τον Ζοζέ Ανιγκό να αποβάλλεται κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε την πρώτη της ευκαιρία μόλις στο 27ο δευτερόλεπτο με τον Κρίζμαν, ενώ είχε άλλες δύο καλές ευκαιρίες με τον Ναζλίδη μέχρι να φύγει το πρώτο δεκάλεπτο. Ο Λεβαδειακός κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι μετά το 20λετπο, όταν και σιγά – σιγά ανέβασε την απόδοσή του και πάτησε για πρώτη φορά στην αντίπαλη περιοχή. Στο 32ο λεπτό είχε την πρώτη υποψία ευκαιρίας με το σουτ του Μητρόπουλου, ενώ στο 45’ έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όταν ο Φαβάρο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά από πολύ κοντά σούταρε δίπλα από την εστία.

Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου, ο Λεβαδειακός πλησίασε στο γκολ, όταν ο Γιουσούφ με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Γιακουμάκη με τον τελευταίο να μην προσπερνάει τον Μπόζοβιτς, ενώ μετά το 50’ ήταν η σειρά της ΑΕΛ να βγει μπροστά και να ψάξει το γκολ. Έχασε τρεις καλές ευκαιρίες με τους Κρίζμαν και Αγκάνοβιτς, όμως όχι κάτι σπουδαίο και όλα έδειχναν πως το ματς θα έληγε χωρίς σκορ. Η ΑΕΛ όμως στα τελευταία λεπτά είχε ανεβάσει την απόδοσή της και στο 95ο λεπτό βρήκε το πολυπόθητο γκολ. Ο Περόνε έβγαλε την «τυφλή» σέντρα δεξιά και ο Περόνε με κοντινή δυνατή κεφαλιά έγραψε το 1-0 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Ναζλίδης ήταν ο ήρωας της αναμέτρησης, καθώς πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ στο 95ο λεπτό και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ΑΕΛ.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Ηλίας Φυντάνης παρέταξε την ΑΕΛ με 4-1-4-1. Ο Μπόζοβιτς ήταν κάτω από τα δοκάρια με τους Φάρκας και Ζίζιτς να είναι μπροστά του και τους Ρέντα και Γουάλας στις πτέρυγες. Ο Φατιόν ήταν το αμυντικό χαφ, ενώ μπροστά του ήταν οι Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο, Κρίζμαν και Ντέλετιτς. Στην κορυφή έπαιξε ο Ναζλίδης.

Από την άλλη ο Ζοζέ Ανιγκό δεν άλλαξε το αγαπημένο του 3-4-3. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Επασί και στην άμυνα οι Τριποτσέρης, Λεονάρντο και Φαβάρο με τον Τσαμπούρη σε ρόλο δεξιού φουλ μπακ και τον Μεντί στα αριστερά. Ο Μητρόπουλος μαζί με τον Νουάνκο ήταν το δίδυμο των κεντρικών μέσων, ο Μπραντάο στην κορυφή της επίθεσης με τον Γιουσούφ και τον Γιακουμάκη στα άκρα.

Η ΦΑΣΗ: Κανονικά στην κατηγορία θα έπρεπε να βάλουμε το γκολ του Ναζλίδη, όμως θα βάλουμε την αποβολή του Ζοζέ Ανιγκό στο 70’. Είναι η δεύτερη αποβολή του στη σεζόν, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και στο ματς της πρεμιέρας μετά τη λογομαχία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Καλός κόουτς ο Γάλλος, αλλά δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Ο Γιώργος Τζοβάρας δεν αντιμετώπισε δύσκολες φάσεις και τα πήγε αρκετά καλά.  Ο διαιτητής του συνδέσμου Φθιώτιδας ήταν κοντά σχεδόν σε όλες τις φάσεις και όλες οι αποφάσεις του ήταν σωστές.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: : Ο Ναζλίδης στο 95’… έγραψε ιστορία, καθώς υποχρέωσε τον εντυπωσιακό φέτος Λεβαδειακό, στην πρώτη του ήττα. Οι Βοιωτοί με τρίποντο θα πάταγαν κορυφή, όμως πλέον έμειναν στους 14 βαθμούς και στην έκτη θέση. Αντίθετα, η ΑΕΛ έφτασε τους 9 και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Το ματς ήταν στα μέτρα του Λεβαδειακού, ο οποίος για ακόμα μία φορά το αγαπημένο του εκτός έδρας ματς. Έπαιξε για το 0-0 και έψαξε το γκολ στην αντεπίθεση. Αυτή την φορά όμως η ΑΕΛ ήταν πιο τυχερή, ο Ναζλίδης βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και στο 95’ έκρινε το ματς.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε το γκολ του Ναζλίδη σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags