Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 2-1
| 2017-10-28 19:10:00

ΠΑΣ... ψηλά και με ανατροπή!

Sportdog Team
ΠΑΣ... ψηλά και με ανατροπή!

Ο ΠΑΣ συνεχίζει να εντυπωσιάζει, καθώς επικράτησε και της Κέρκυρας (2-1) με ανατροπή!

Φοβερό φινάλε είχε το παιχνίδι του ΠΑΣ με την Κέρκυρα στα Γιάννινα!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 72' με πλασέ του Παμλίδη, με τον Κόντε να ισοφαρίζει στο 76' και τον Γιάκο να δίνει τη νίκη στους γηπεδούχους με πολύ ωράιο γκολ στους γηπεδούχους!

Έτσι, οι Γιαννιώτες πήραν τη δεύτερη νίκη τους στα τρία τελευταία παιχνίδια, έφτασαν τους 13 πόντους και είναι στην 7η θέση. Αντίθετα, η Κέρκυρα έχασε μετά από παιχνίδια χωρίς ήττα κι έμεινε στους 9 βαθμούς.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟY: Ο Ευριπίδης Γιάκος σκόραρε το γκολ που ολοκλήρωσε την ανατροπή και έδωσε τη νίκη στον ΠΑΣ στο 82’ με φοβερό μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής!

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Με 3-5-2 παρατάχθηκε ο ΠΑΣ του Γιάννη Πετράκη. Ο Βελλίδης ήταν τερματοφύλακας, με αμυντική τριάδα τους Μαυροπάνο, Μιχαήλ και Τζημόπουλο. Στο κέντρο έπαιξαν οι Γαρουφαλιάς, Λίλα και Γιάκος, όλη τη δεξιά πλευρά ανέλαβε ο Μπουκουβάλας και την αριστερή ο Ναδάλες. Το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Χαλκιαδάκης και Κόντε.

Με 4-2-3-1 κατέβασε την Κέρκυρα ο Αλέκος Βοσνιάδης. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Γιαννακόπουλος, ως δίδυμο στόπερ έπαιξαν ο Γρομητσάρης με τον Ιωάννου, δεξί μπακ ο Σπίνουλας και αριστερό ο Σοϊλέδης. Στον άξονα ήταν οι Μπαλάφας και Σιόντης, στην κορυφή της επίθεσης ο Παμλίδης και τους Αρτυματά, Γκομέζ και Επστάιν να κινούνται ως τριάδα πίσω του.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (62' Νικολιάς), Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Λίλα, Γαρουφαλιάς (55' Σολτάνι), Γιάκος, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Κόντε, Χαλκιαδάκης (68' Χαλκιαδάκης).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης, Μπαλάφας (60' Ζορμπάς), Επστάιν, Γκομές, Αρτυματάς, Παμλίδης.

Η ΦΑΣΗ: Πριν το δραματικό φινάλε με τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο, η Κέρκυρα είχε τεράστια ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ. Στο 62’ ο Γιάκος έκανε λανθασμένο γύρισμα προς τα πίσω, ο Γκομέζ μπήκε στην πορεία της μπάλας προλαβαίνοντας την έξοδο του Βελλίδη, όμως ήταν άτυχος αφού η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι!

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος είχε μια καλή διαιτησία χωρίς να προκαλέσει ιδιαίτερα παράπονα.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε χαρακτήρα και συνέχισε την πολύ καλή του πορεία παίρνοντας ακόμα μια νίκη και μάλιστα με ανατροπή.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ... Η Κέρκυρα έφτασε κοντά σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά από αυτή επί του Παναιτωλικού, όμως αδράνησε και τελικά δεν πήρε ούτε την ισοπαλία παρά την καλή της εμφάνιση.

Σπουδαίο αποτέλεσμα-ειδικά με τον τρόπο που ήρθε- για τον ΠΑΣ, ο οποίος ανεβαίνει σταθερά στη βαθμολογία και αποδεικνύει ότι έχει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και φέτος.

ΠΑΤΑ ΤΟ

To 0-1 του Παμλίδη

Το 1-1 του Κόντε

Το 2-1 του Γιάκου

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags