Facebook Pixel Sportdog.gr | Ασταμάτητη η Σίτι, νίκες για Λίβερπουλ και Άρσεναλ - Σκόραρε ο Μιλιβόγεβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-28 19:06:00

Ασταμάτητη η Σίτι, νίκες για Λίβερπουλ και Άρσεναλ - Σκόραρε ο Μιλιβόγεβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ασταμάτητη η Σίτι, νίκες για Λίβερπουλ και Άρσεναλ - Σκόραρε ο Μιλιβόγεβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Με νίκες συνέχισαν οι μεγάλοι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ εξακολουθεί να βρίσκεται η φοβερή και τρομερή Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε και της Γουέστ Μπρόμιτς με 3-2 στο "Χόθορνς". 

Μόλις στο 10' ο Σανέ άνοιξε το σκορ για τους "Πολίτες", όμως ο Ροντρίγκεζ ισοφάρισε στο 13' για την Μπρόμιτς. Στο 15' ο Φερναντίνιο έβαλε ξανά μπροστά τη Σίτι, ενώ στο 64' ο Στέρλινγκ έκανε το 1-3. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Φίλιπς στο 92'.

Στο "Έμιρεϊτς" η Άρσεναλ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Σουόνσι με ένα γκολ του Κλούκας, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ανέκαμψε και με τέρματα των Κολάσινατς (51') και Ράμσεϊ (58') πήρε τη νίκη.

Όσο για την Λίβερπουλ, οι Κόκκινοι επέστρεψαν στις νίκες, αφού δυσκολεύτηκαν μόνο για ένα ημίχρονο από την Χάντερσφιλντ. Στο 50' ο Στάριτζ έκανε το 1-0, στο 58' ο Φιρμίνο το 2-0 και ο Βαϊνάλντουμ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 75'.

Τέλος, τον 4ο μόλις βαθμό της πήρε η Κρίσταλ Πάλας απέναντι στη Γουέστ Χαμ με γκολ του Ζάχα στο 97' (2-2). Οι Λονδρέζοι είχαν μειώσει με πέναλτι του Μιλιβόγεβιτς στο 50'. Μεγάλο διπλό (0-1) και για την Στόουκ μέσα στην έδρα της Γουότφορντ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags