Facebook Pixel Sportdog.gr | Μάμα... Λαμία!
| 2017-10-29 19:08:00

Μάμα... Λαμία!

Sportdog Team
Μάμα... Λαμία!

Ο Βασιλαντωνόπουλος «βύθισε» τον Πλατανιά (2-0).

Την τρίτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Λαμία με λυτρωτή τον Βασιλαντωνόπουλο. Ο άσος των νεοφώτιστων σκόραρε στο 51' και στο 93' και έδωσε τη νίκη με 2-0 στην ομάδα του, απέναντι σε έναν Πλατανιά που "βυθίζεται" στην τελευταία θέση, αν και είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 42', όταν ο Ντεβέσα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Βασιλαντωνόπουλος σημείωσε και τα δύο γκολ της Λαμίας και φυσικά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Με διάταξη 4-2-3-1 ξεκίνησε το ματς η Λαμία, έχοντας τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, τους Αναστασιάδη, Ασίγκμπα στο κέντρο της άμυνας, τον Κουτρομάνο στο δεξί άκρο και τον Παντελιάδη στο αριστερό. Όμο και Αναστασόπουλος ήταν τα δύο χαφ και οι Ακόστα, Μπλάζιτς και Βασιλαντωνόπουλος πήραν θέση πίσω από τον μοναδικό επιθετικό, Κόστα Βιάνα. Πίτι,Τσούκαλος και Φράγκος χρησιμοποιήθηκαν από τον Μπάμπη Τεννέ στο δεύτερο μέρος για να βοηθήσουν να "κλειδώσει" τη νίκη η νεοφώτιστη ομάδα.

Από πλευράς Πλατανιά ο Γιώργος Παράσχος άρχισε με σύστημα 3-5-2 και τον Κοκκαλά κάτω από την εστία και τους Ντικαμονά, Καρυπίδη και Πλιάτσικα στην αμυντική γραμμή. Σκαρντοβέλι, Πατράλης, Κρος, Στάθης και Ντεβέσα παρατάχθηκαν στην μεσαία γραμμή και οι Γκρζέλτσακ και Ενσικουλού στην επίθεση. Οι Κοροβέσης, Παπανικολάου και Δημούτσος πέρασαν στο ματς ως αλλαγές, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν ώστε να αποφευχθεί η ήττα για τους Χανιώτες.

Η ΦΑΣΗ: Μπορεί ο Βασιλαντωνόπουλος να ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς, όμως η φάση που θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι σημειώθηκε στο 42ο λεπτό, όταν το σκορ ήταν ακόμα στο 0-0. Ο Ντεβέσα σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι και έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τον Πλατανιά και φυσικά να δώσει εντελώς άλλη μορφή στον αγώνα.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Ο διαιτητής Μπλάνας ήταν σωστός στον πειθαρχικό έλεγχο και μαζί με τους βοηθούς του δεν αντιμετώπισαν προβλήματα, ενώ καμία από τις δύο ομάδες δεν εξέφρασε κάποιο παράπονο για τις αποφάσεις της διαιτητικής τριάδας.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Η Λαμία ήταν συνολικά καλύτερη του Πλατανιά και κατέβηκε για να πάρει το τρίποντο, την ώρα που ο Πλατανιάς έδειξε να έχει τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα, κάτι που τον έχει ρίξει στην τελευταία θέση.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ακόμα ένα καλό ματς πραγματοποίησε η νεοφώτιστη ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, που έχει παλέψει σχεδόν όλα τα παιχνίδια και δείχνει πως θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στη Superleague. Από την άλλη οι Χανιώτες καταρρέουν και μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους, πρέπει να βρουν τι έχει πάει λάθος, αν δεν θέλουν να βρεθούν από νωρίς με το ένα πόδι στην δεύτερη κατηγορία.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε ΕΔΩ το 1-0 και ΕΔΩ το 2-0

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:  

ΛΑΜΙΑ :Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (56΄) , Ακόστα (85΄Φράγκος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον (80΄ Τσούκαλος)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Ζακ, Ντικαμονά, Καρυπίδης (80΄ Δημούτσος), Στάθης, Σκαντουρέλι, Πλιάτσικας (64΄ Κοροβέσης), Πατράλης, Ενσικούλου, Ντεβέσα (72΄ Παπανικολάου), Γκρζέλτσακ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags