Facebook Pixel Τι ισχύει για Χατζησαφί και Κούρτη στον Ολυμπιακό - "Αντιγράφει" τον Χιμένεθ ο Λεμονής
| 2017-10-31 10:58:00

Παίρνει ο Ολυμπιακός άσο του Πανιωνίου που κάνει «όργια»; - Κόλπο αλά Χιμένεθ από Λεμονή

Sportdog Team
Παίρνει ο Ολυμπιακός άσο του Πανιωνίου που κάνει «όργια»; - Κόλπο αλά Χιμένεθ από Λεμονή

Πού θέλει ενίσχυση ο «Sir Takis» και γιατί; 

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί τον Γενάρη δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να καλύψει τις αδυναμίες του ρόστερ.

Όπως σας γράφαμε και χθες, μία από τις θέσεις που αναμένεται να γίνει κίνηση ενίσχυσης από τους Ερυθρόλευκους είναι κι αυτή του αριστερού μπακ.

Οι πρωταθλητές θέλουν να πάρουν έναν καλό μπακ απ για τον Λεονάρντο Κούτρη, μιας και ο Χρβόγε Μίλιτς δεν υπολογίζεται.

Μπορεί οι Πειραιώτες να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τον νεαρό άσο και ήδη να τον... διαφημίζουν στην αγορά, ωστόσο θεωρούν ότι ότι δε γίνεται να βγάλει όλη τη σεζόν σε Ευρώπη και Ελλάδα παίζοντας ασταμάτητα, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος να «καεί».

Έτσι, προσανατολίζονται στην απόκτηση ενός μπακ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ' αυτά του Λεονάρντο Κούτρη, κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα ο «εκλεκτός» θα είναι ο Εχσάν Χατζισαφί, που γράφτηκε σήμερα.

Μπορεί ο Ιρανός μπακ του Πανιωνίου να κάνει σούπερ σεζόν, ωστόσο είναι ένας παίκτης που ταιριάζει με τον Λεονάρντο Κούτρη, τόσο αγωνιστικά όσο και σαν «πρότζεκτ» (νέος και εξελίξιμος), με αποτέλεσμα να μη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί τώρα τον Γενάρη ως... συμπληρωματική λύση.

Είναι πιο λογικό, δηλαδή, οι πρωταθλητές να επιλέξουν μια διαφορετική περίπτωση για το αριστερό άκρο της άμυνας, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι δεν παρακολουθούν τις εμφανίσεις του Εσχάν Χατζησαφί.

Την ίδια στιγμή, ο Τάκης Λεμονής σκέφτεται πολύ σοβαρά να αλλάξει το σύστημα και να δοκιμάσει στην πορεία το 3-5-2, μιας και θέλει να αναδείξει περισσότερο τις επιθετικές αρετές τόσο του Λεονάρντο Κούτρη από αριστερά όσο και του Ομάρ Ελαμπντελαουί από δεξιά.

Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται στο να διαφοροποιήσει το πλάνο της ομάδας και να προτιμήσει τη διάταξη του... Μανόλο Χιμένεθ για να αξιοποιήσει καλύτερα τις προωθήσεις των δύο ακραίων μπακ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags