Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τελείωσε» Έλληνας προπονητής από ομάδα της Σούπερ Λιγκ!
| 2017-10-31 11:23:00

«Τελείωσε» Έλληνας προπονητής από ομάδα της Σούπερ Λιγκ!

Sportdog Team
«Τελείωσε» Έλληνας προπονητής από ομάδα της Σούπερ Λιγκ!

Παρότι, αρχικά, είχε φανεί ότι θα συνεχίσει στη θέση του!

Ο λόγος γίνεται για τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από τον Πλατανιά!

Η τέταρτη διαδοχική ήττα του κρητικού συλλόγου και η τελευταία θέση της βαθμολογίας στην οποία βρίσκεται, έφερε και την απομάκρυνση του Έλληνα τεχνικού από τον πάγκο.

Παρότι αρχικά είχε φανεί ότι οι δύο πλευρές μπορούν να συνεχίσουν μαζί, τελικά αποφασίστηκε η ομάδα να πάει με νέο προπονητή στο Φάληρο, για το μεγάλο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού...

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει πως έπειτα από συνάντηση που υπήρξε μεταξύ του προέδρου κ.Μανώλη Μαθιουλάκη και του τεχνικού κ.Γιώργου Παράσχου, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τον κ.Παράσχο, καθώς στα περίπου τρία χρόνια που κράτησε τα ηνία της ομάδας, ξεχώρισε όχι μόνο για την σημαντική προσφορά του, που είχε ως αποκορύφωμα την πορεία των δύο τελευταίων ετών, αλλά και το ήθος του. Είναι δεδομένο ότι η παρουσία του θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα μας. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων εύχεται στον κ.Παράσχο ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική του συνέχεια, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει, ο κ.Νίκος Μαναρώλης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags