Facebook Pixel Sportdog.gr | Ακραίο άλλα όχι απίθανο σενάριο: Ένας «Ντέμης» για τον ΠΑΟ - Αυτός θα βγει μπροστά;
| 2017-10-31 11:33:00

Ακραίο άλλα όχι απίθανο σενάριο: Ένας «Ντέμης» για τον ΠΑΟ - Αυτός θα βγει μπροστά;

Sportdog Team
Ακραίο άλλα όχι απίθανο σενάριο: Ένας «Ντέμης» για τον ΠΑΟ - Αυτός θα βγει μπροστά;

Πώς ο αγαπημένος των οπαδών μπορεί να γίνει μπροστάρης.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέον όλοι στον Παναθηναϊκό μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο τα δύσκολα ακολουθούν, κάτι που παραδέχθηκε άλλωστε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το ντέρμπι.

Στο Τριφύλλι έχουν αποδεχθεί ότι πρέπει να προχωρήσουν σε πωλήσεις παικτών, ωστόσο ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι αυτή τη στιγμή, είναι το ότι η ομάδα παραμένει ακυβέρνητη.

Ο Έλληνας κόουτς άλλωστε, δεν κρύφτηκε μετά το ντέρμπι και τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιος στη διοίκηση για να δώσει ηρεμία στην ομάδα.

Κάποιοι λοιπόν, εντός και εκτός συλλόγου, θα ήθελαν πολύ να δουν σε αυτή την θέση τον Γιώργο Καραγκούνη. Το σενάριο αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ωστόσο όπως σας έχουμε ξαναγράψει στο sportdog.gr, δεν είναι και απίθανο.

Ο «Κάρα» δέχεται καθημερινά μεγάλες πιέσεις για να επιστρέψει στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό, όχι όμως μέσω κάποιο ρόλου στην Παναθηναϊκή Συμμαχία ή δίπλα στον Βασίλη Κωνσταντίνου, όπως έχει ακουστεί αρκετές φορές. 

Ο παλαίμαχος άσος έχει ξεκαθαρίσει σε όλους, εδώ και πολύ καιρό, ότι αν κι εφόσον αποφασίσει να ασχοληθεί ενεργά με τους Πράσινους, θα το κάνει μόνο αν πάρει τον ρόλο που είχε κάποτε ο... Ντέμης στην ΑΕΚ. Να είναι, δηλαδή, το απόλυτο αφεντικό στον σύλλογο και όχι «κομπάρσος». Μόνο αυτή η προοπτική θα τον «συγκινούσε» και θα τον έβαζε σε σκέψεις. 

Έτσι θα το συζητούσε και φυσικά πάντα με την προϋπόθεση πως διαβλέπει επιχειρηματικό-οικονομικό φως στον ορίζοντα. Γνωρίζει από πρώτο χέρι πως η κατάσταση είναι δύσκολη και δε θα ήθελε να σκάσει το... κανόνι στα χέρια του.

Το ενδεχόμενο, πάντως, επιστροφής του Καραγκούνη με αυτόν τον τρόπο στον Παναθηναϊκό δεν είναι εύκολο και για την ώρα φαντάζει μακρινό, ωστόσο είναι και το μόνο εφικτό σενάριο που υπάρχει αυτή τη στιγμή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags