Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ με Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ!
| 2017-10-31 17:31:00

ΣΟΚ με Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
ΣΟΚ με Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ!

Απίστευτα άτυχος ο άσος του Δικεφάλου, θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό.

Οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκαν, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υπεβλήθη ο Ζοζέ Μαουρίσιο έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση δευτέρου βαθμού στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.

Ο Βραζιλιάνος στάθηκε απίστευτα άτυχος, καθώς θα μπει στα... πιτς, ενώ έδειχνε να ανεβάζει στροφές και την Δευτέρα είχε εκπληκτική απόδοση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σημειώνοντας και τα δύο γκολ τυο Δικεφάλου στη νίκη του με 2-0.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Άτυχος στην καλύτερη ως τώρα εμφάνισή του με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Μαουρίσιο που χτύπησε σε μια ανύποπτη φάση του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βραζιλιάνος υπέστη κάκωση αριστερού γόνατος από υπερέκταση. Η αρχική εκτίμηση, μετά το παιχνίδι, έδειξε συνδεσμική – θυλακική κάκωση της οπίσθιας επιφάνειας του γόνατος.

Ο ποδοσφαιριστής την Τρίτη (31.10) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τη διάγνωση. Ο Μαουρίσιο υπέστη δευτέρου βαθμού κάκωση του οπίσθιου χιαστού συνδέσμου, χωρίς άλλα ενδαρθρικά προβλήματα. Η θεραπεία που θ’ ακολουθήσει θα είναι συντηρητική και προβλέπεται να διαρκέσει 4-6 εβδομάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags