Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο καλός ο καπετάνιος δεν φοβάται τη φουρτούνα! Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή ο Μάνταλος (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-10-31 19:00:00

Ο καλός ο καπετάνιος δεν φοβάται τη φουρτούνα! Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή ο Μάνταλος (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ο καλός ο καπετάνιος δεν φοβάται τη φουρτούνα! Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή ο Μάνταλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είχε πει ο αρχηγός της ΑΕΚ όταν έπαθε πρώτη φορά χιαστούς.

Ο Πέτρος Μάνταλος χειρουργήθηκε την Τρίτη για αποκατάσταση των χιαστών στο αριστερό του γόνατο και από αύριο θα ξεκινήσει αποθεραπεία, ώστε σε 6 μήνες να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Όπως γνωρίζετε, ο αρχηγός της ΑΕΚ είχε υποστεί ξανά παρόμοιο τραυματισμό, το δεξί του πόδι, στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, τον Μάρτιο του 2015, όταν η Ένωση αγωνιζόταν στη Β' Εθνική.

Τότε ο «Πετράν» είχε μιλήσει στην κάμερα της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά την πρώτη φάση της αποθεραπείας του. Ο ποδοσφαιριστής μίλησε για το πώς βιώνει αυτή τη δύσκολη περίοδο της καριέρας του, την οποία και ξεπέρασε με επιτυχία.

Ο Μάνταλος είχε υποστηρίξει, ότι θα του έλειπε η ομάδα, στέλνοντας παράλληλα ένα μεγάλο μήνυμα για την υπέρβαση τέτοιων δυσκολιών στη ζωή. «Όλα είναι μέσα στη ζωή. Τώρα κοιτάω πως να το ξεπεράσω», είχε δηλώσει συγκεκριμένα, δείχνοντας, ότι μέσα του είχε δουλέψει πολύ ψυχολογικά για να σταθεί δυνατός, κάτι που αναμένεται να κάνει και τώρα. Εξάλλου ο καλός ο καπετάνιος τη φορτούνα δεν τη φοβάται...

Θυμηθείτε τα λόγια του:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags