Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με τη δήλωση Σάββα: «Θα δείτε τι θα γίνει την 1η Γενάρη»! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-11-01 00:58:00

Χαμός με τη δήλωση Σάββα: «Θα δείτε τι θα γίνει την 1η Γενάρη»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός με τη δήλωση Σάββα: «Θα δείτε τι θα γίνει την 1η Γενάρη»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιον παίκτη παρομοίασε με τον... Στολτίδη και τι μήνυμα έστειλε στον κόσμο.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την λευκή ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, τόνισε πως θα παλέψουν για το καλύτερο στην Σπόρτινγκ, ενώ υποσχέθηκε πως πρώτη Γενάρη θα γίνει κάτι πολύ καλό (μεταγραφή ή κορυφή στο ελληνικό πρωτάθλημα;).

Επίσης, για το παιχνίδι με την Μπάρτσα στάθηκε στην παρουσία του Παναγιώτη Ταχτσίδη, για τον οποίο ανέφερε ότι του θύμισε τον Ιεροκλή Στολτίδη, ενώ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη που τίμησαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε κατά την επιστροφή του στο Καραϊσκάκη.
 

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού στην CosmoteTV: «Νομίζω ότι ήταν έκανε καταπληκτικό αποτέλεσμα. Το χρωστούσαμε στον κόσμο μετά την εμφάνιση που κάναμε με τον Παναθηναϊκό. Ήταν ένας δυνατός Ολυμπιακός, που διεκδίκησε το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα με 30 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ, την καλύτερη του κόσμου.

Αυτό το αποτέλεσμα δίνει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η γιορτή που κάναμε προς τιμήν του Βαλβέρδε γίνεται για πρώτη φορά. Να τιμάει κάποιος έναν προπονητή που υπηρέτησε με τιμή την ομάδα και κέρδισε τίτλους. Το συζητάει όλη η Ευρώπη.

Ο κόσμος ήταν άψογος και υπόσχομαι πως ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ καλύτερος. Την 1η Ιανουαρίου θα τους πω τι θα γίνει, να περιμένουν μέχρι τότε.

 

Τα δώσαμε όλα και οι παίκτες έπαιξαν ψυχωμένα. Μου έκανε εντύπωση ο Ταχτσίδης και μου θύμισε τον Στολτίδη. Χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες, όπως και ο Σισέ. Αφιερώνουμε σε όλους τους φιλάθλους το αποτέλεσμα που τους στεναχωρήσαμε, αλλά θα τους αποζημιώσουμε. Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στην Ευρώπη και ήρθε ισόπαλος με την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Τώρα θα ασχοληθούμε με το πρωτάθλημα που μας ενδιαφέρει περισσότερο. Φοβερή η έμπνευση του προέδρου να βραβεύσουμε τον Βαλβέρδε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags