17/01/11 - 00:15

Νova: «Μνήμες από το παρελθόν…»

Με ανακοίνωση της η Novaκαταδικάζει το «ντου» του Γιώργου Βαρδινογιάννη στα δημοσιογραφικά μπουθ και την ολιγόλεπτη διακοπή της μετάδοσης του αγώνα Παναθηναϊκός – Καβάλα, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για «συμπεριφορές που παραπέμπουν σε ένα ποδόσφαιρο του παρελθόντος».

Νova: «Μνήμες από το παρελθόν…»
42.734views 0shares

Αναλυτικά η ανακοίνωση της nova:

«Στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός - Καβάλα, ο δημοσιογράφος της Nova, Aγγελος Στυλιάδης, δέχθηκε την έντονη αντίδραση του τέως προέδρου του Παναθηναϊκού, κ.  Γιώργου Βαρδινογιάννη.

Ο κ. Βαρδινογιάννης διαφωνώντας με τη θέση που πήρε ο δημοσιογράφος μας, ο  οποίος μετέδιδε το παιχνίδι και ο οποίος υποστήριξε οτι ήταν λανθασμένη η απόφαση του διαιτητή για τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, ανέβηκε στο booth μετάδοσης του καναλιού, εξέφρασε με απρεπή και έντονο τρόπο τη διαφωνία του και υποχρέωσε σε διακοπή της μετάδοσης από τον δημοσιογράφο μας.

Με λύπη διαπιστώσαμε σήμερα, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και σε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών,  συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, με μνήμες από ένα ποδόσφαιρο του παρελθόντος.  

Η Nova μέσω της κεντρικής διαχειρίσης και της συνεχούς συνεργασίας με τις ομάδες, επιχειρεί την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και τη βελτίωση της ποιότητάς του σε όλα τα επίπεδα.

Η διοίκηση της Νova καταδικάζει απερίφραστα την κίνηση αυτή του κ. Γιώργου Βαρδινογιάννη.

Είναι  αδιανόητο οι παράγοντες των ομάδων να  προσπαθούν να επιβάλουν με όποιο τρόπο τις δικές τους απόψεις στους δημοσιογράφους,  τη στιγμή μάλιστα του καθήκοντός τους.

Είναι αδιανόητο να επιχειρείται η βίαιη διακοπή της μετάδοσης ενός αγώνα από παράγοντες - τέως ή νυν - ομάδων, οι οποίοι επιχειρούν να κατευθύνουν τους δημοσιογράφους και μετέρχονται τέτοιων μεθόδων.

Η διοίκηση της Νοva ζητά άμεσα την επίσημη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υπεύθυνης για τη διεξαγωγή ενός αγώνα χωρίς φιλάθλους αλλά και υπεύθυνης για την ασφαλή και άρτια μετάδοση του αγώνα καθώς και για την ασφαλή φιλοξενία των δημοσιογράφων και των τεχνικών του συνδρομητικού καναλιού.

Ζητούμε επίσης την επίσημη θέση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, της Superleague, η οποία οφείλει να πάρει θέση, να διασφαλίσει την ποιότητα του αθλήματος, να καταδικάσει και να απορρίψει παρόμοιες αναχρονιστικές συμπεριφορές».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ