Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό σενάριο για Μπεργκ - Μεγάλη ελληνική ομάδα πληρώνει 5 εκατ. στον ΠΑΟ;
| 2017-11-01 10:12:00

Τρελό σενάριο για Μπεργκ - Μεγάλη ελληνική ομάδα πληρώνει 5 εκατ. στον ΠΑΟ;

Sportdog Team
Τρελό σενάριο για Μπεργκ - Μεγάλη ελληνική ομάδα πληρώνει 5 εκατ. στον ΠΑΟ;

Λέτε να σκάσει τέτοια «βόμβα»; Απίθανα πράγματα...

Με τον ΠΑΟΚ έχει συνδεθεί το όνομα του Μάρκους Μπεργκ αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, όπως και την εποχή ακόμα που φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Σαββίδης φαίνεται ότι θέλει έναν παίκτη όπως είναι ο Σουηδός στο ρόστερ του συλλόγου, για να πλαισίωσει τον Πρίγιοβιτς ή, πολύ περισσότερο, για να καλύψει το κενό του αν αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Με σημερινά ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για τη ρήτρα που έχουν βάλει οι Πράσινοι στην Αλ Αΐν, αν θελήσει ο σύλλογος να τον πουλήσει σε άλλη ελληνική ομάδα.

Ρήτρα ύψους 5 εκατ. ευρώ που σε αυτή τη φάση, όσο κι αν στεναχωρούσε κάποιους να δούνε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τον Μπεργκ, θα αποτελούσε καλύτερη λύση από το να πουληθεί η μισή 11άδα τον Γενάρη.

Ακραίο το σενάριο να αγοράσει τον Γενάρη ο Δικέφαλος τον Μπεργκ, καθώς ο Σουηδός αφενός είναι από τους ποδοσφαιριστές που τιμάει τα συμβόλαιά του, αφετέρου θα πρέπει οι Θεσσαλονικείς να δώσουν πολλά εκατ. ευρώ (5 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό συν όσα θέλει η Αλ Αΐν) για να τον αποκτήσουν...

Γράφτηκε, όμως, σήμερα στο ρεπορτάζ των Πράσινων και το αναφέρουμε στο πλαίσιο της καλύτερης, πλήρους και σφαιρικής ενημέρωσής σας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags