Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν μπορούν να το... χωνέψουν στον ΠΑΟΚ - Σε δύσκολη θέση ο Λουτσέσκου, τι θα κάνει
| 2017-11-01 13:15:00

Δεν μπορούν να το... χωνέψουν στον ΠΑΟΚ - Σε δύσκολη θέση ο Λουτσέσκου, τι θα κάνει

Sportdog Team
Δεν μπορούν να το... χωνέψουν στον ΠΑΟΚ - Σε δύσκολη θέση ο Λουτσέσκου, τι θα κάνει

Πώς στον Δικεφάλο θα ξεπεράσουν το μεγάλο σοκ.

 

Ο τραυματισμός του Ζοσέ Μαουρίσιο ήταν ένα πραγματικό σοκ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και όλους στον ΠΑΟΚ.

Πάνω που άρχισε να «ανεβαίνει» και έδωσε το… σόου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης πετυχαίνοντας δύο γκολ, ο Βραζιλιάνος θα χάσει όλα τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν και ο Λουτσέσκου θα αρχίσει από σήμερα να δουλεύει πάνω στο… plan b!

Απόντος του Μαουρίσιο, το μεγαλύτερο… φορτίο πέφτει στην πλάτη του Γκόικο Τσίμιροτ που θα πρέπει μέχρι να επιστρέψει ο συμπαίκτης του να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοσή του και να γίνει ο ηγέτης της ασπρόμαυρης μεσαίας γραμμής.

Το βασικό ερώτημα είναι όμως ποιον θα χρίσει ο Λουτσέσκου αντικαταστάτη του Μαουρίσιο, σε πρώτη φάση στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τον Εβγέν Σάχοφ που υστερεί σε ταχύτητα ή έναν από τους… ξεχασμένους Χοσέ Κάνιας, Έργκις Κάτσε, τους οποίους ο Ρουμάνος έχει βάλει στην… κατάψυξη;

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο ο προπονητής του ΠΑΟΚ να χρησιμοποιήσει τον Δημήτρη Πέλκα την Κυριακή ως «οχτάρι» μπροστά από τον Τσίμιροτ και πίσω από τον Ελ Καντουρί και έτσι να μη χρειαστεί να… ξεπαγώσει τον Κάνιας ή τον Κάτσε, που μόνο… ευχαριστημένοι δεν είναι από τον χρόνο συμμετοχής που τους έχει δώσει έως τώρα ο Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags