Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στον ΠΑΟ με Μολέντο - Υπάρχει deal με ΠΑΟΚ; - Τι θα κάνουν Ολυμπιακός-ΑΕΚ
| 2017-11-01 13:57:00

Χαμός στον ΠΑΟ με Μολέντο - Υπάρχει deal με ΠΑΟΚ; - Τι θα κάνουν Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Sportdog Team
Χαμός στον ΠΑΟ με Μολέντο - Υπάρχει deal με ΠΑΟΚ; - Τι θα κάνουν Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Φούντωσαν οι φήμες και το sportdog.gr έχει το ρεπορτάζ. 

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, με αφορμή ρεπορτάζ που θέλουν κορυφαίες ελληνικές ομάδες να ετοιμάζονται να «χτυπήσουν», ή και να έχουν «κλείσει» κιόλας, top ονόματα του Παναθηναϊκού, που παρουσιάζονται να αποχωρούν από το Τριφύλλι λόγω της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στον σύλλογο.

Ένας από τους «πράσινους» άσους που γράφτηκε ότι έχει συμφωνήσει ήδη με άλλον σύλλογο της Super League είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος λέγεται πως οι μάνατζέρ του τα έχουν ήδη βρει με τον ΠΑΟΚ.

Ποια είναι, όμως, η αλήθεια για τον «βράχο» της άμυνας του Παναθηναϊκού; Υπάρχει όντως συμφωνία με τον Δικέφαλο; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Η πρώτη επίσημη κρούση από πλευράς ΠΑΟΚ προς την πλευρά του Ροντρίγκο Μολέντο έγινε πέρυσι την άνοιξη. Μάλιστα, τότε οι φήμες έλεγαν ότι ο Δικεφάλος «χρησιμοποίησε» την Ιντερνασιονάλ, προκειμένου ο παίκτης να αποχωρήσει χωρίς αντιδράσεις από το Τριφύλλι και εν συνέχεια να γυρίσει στην Ελλάδα για χάρη του ΠΑΟΚ.

Το «κόλπο» των Ασπρόμαυρων δεν έπιασε, το καλοκαίρι πέρασε χωρίς να γίνει κάποια κίνηση, ωστόσο μόλις φάνηκε ότι ο Βραζιλιάνος δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επανήλθε δυναμικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, υπάρχει καλή διάθεση, ωστόσο σε καμία των περιπτώσεων δεν υπάρχει -σε αυτή τη φάση- συμφωνία.

Εξάλλου, όπως σας αποκαλύψαμε και σε χθεσινό θέμα, στον ΠΑΟΚ κάνουν σοβαρές σκέψεις να καταθέσουν, τώρα τον Γενάρη, επίσημη πρόταση στο Τριφύλλι για να αγοράσουν με κανονική μεταγραφή τον παίκτη, γνωρίζοντας πως οι Πράσινοι έχουν άμεση ανάγκη για χρήματα.

Πάντως, υπάρχει η εκτίμηση ότι πολύ δύσκολα θα προχωρήσει μία τέτοια πώληση τον Γενάρη από πλευράς Παναθηναϊκού, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν μαζικές αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας. Γι' αυτό το πιο πιθανό είναι το θέμα να ξεκαθαρίσει το καλοκαίρι, όταν και ο Βραζιλιάνος θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση, χωρίς να έχει δείξει (προς το παρόν) διάθεση να εμπλακεί, ενώ η ΑΕΚ με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τον Βραζιλιάνο στόπερ, χωρίς, όμως, να αποκλείεται να συμβεί αυτό το καλοκαίρι, αν και εφόσον ο παίκτης μείνει ελεύθερος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags