Facebook Pixel Sportdog.gr | «Απόλλων Σμύρνης και Λαμία πρέπει να είναι συγγενείς»!
| 2017-11-01 16:31:00

«Απόλλων Σμύρνης και Λαμία πρέπει να είναι συγγενείς»!

Sportdog Team
«Απόλλων Σμύρνης και Λαμία πρέπει να είναι συγγενείς»!

Τον ίδιο... νονό ίσως έχουν οι δύο ομάδες όπως είπε ο άλλοτε μεγαλομέτοχος των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς, ο οποίος προσέθεσε πως «δεν πιστεύω να μην ανέβει ο Άρης»

Μπορεί να μην ασχολείται ενεργά πλέον με το ποδόσφαιρο από τη στιγμή που αποχώρησε από τα Τρίκαλα, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί τα δρώμενα ο Χρήστος Γιαλιάς, ο οποίος μίλησε στο Yellow" Radio 92,8 με αφορμή το ματς του ΑΟΤ με τον Άρη που έρχεται.

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη Β' Εθνική και ξεκαθάρισε πως οι «κίτρινοι» πρέπει να ανεβούν φέτος. Όσο για τις ομάδες που πήραν πέρυσι την άνοδο, δηλαδή Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης, άφησε αιχμές λέγοντας πως ίσως «να έχουν τον ίδιο νονό και μάλιστα "κιτρινόμαυρης" απόχρωσης».

Αναλυτικά:

Για το αν πηγαίνει στο γήπεδο είπε: «Όχι δεν πηγαίνω καθόλου στο γήπεδο το έχω κόψει «μαχαίρι». Γιατί όσο καιρό ασχολήθηκα τα είδα όλα».

Για την κατάσταση στη Β' Εθνική είπε: «Πρώτον όταν θα "βαρέσουν μπουνιά στο μαχαίρι" και θα πληρώσουν αυτά που πρέπει δηλαδή εφορίες κλπ, όταν γίνει αυτό τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Φέτος είδαμε ότι σε πρώτη φάση μόνο δύο ομάδες πήραν άδεια και μετά γίνανε ξαφνικά όλες καλές, ο Παναιγιάλειος και τα Τρίκαλα, όλες οι άλλες δεν είχαν πάρει σε πρώτη φάση και ξαφνικά μετά από λίγο βρήκαν τα χαρτιά που έπρεπε.

Όταν είσαι σωστός επιχειρηματίας πρέπει να τηρείς και να πληρώνεις τις υποχρεώσεις σου. Εγώ αυτό το λάθος πλήρωσα, δηλαδή ότι πλήρωνα και ήμουν σωστός και καθαρός στις υποχρεώσεις της ομάδας και αυτό γιατί τους χάλαγα το σύστημα. Δεν με έδιωξαν, μόνος μου έφυγα γιατί δεν άντεχα άλλο με αυτά που έβλεπα και αποφάσισα κάποια στιγμή ότι έπρεπε να κοιτάξω και λίγο τις επιχειρήσεις μου».

Για το αν παρακολουθεί το πρωτάθλημα αλλά και ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί είπε: «Παρακολουθώ το πρωτάθλημα και φυσικά τα Τρίκαλα. Θεωρώ ότι Άρης, ΌΦΗ, Δόξα Δράμας, Απόλλων Πόντου και Τρίκαλα τα φαβορί για άνοδο».

Στο ποια είναι η άποψη του για τον Θοδωρή Καρυπίδη και αν τον γνωρίζει είπε: «Μιλάω με τον Καρυπίδη στο τηλέφωνο, το παλεύει ο άνθρωπος όσο μπορεί. Του λέω να μην κάνει τα λάθη τα δικά μου, εγώ λειτουργώ εν βρασμώ, άλλαζα με το παραμικρό ποδοσφαιριστές, προπονητές κλπ. Πλέον άργησα αλλά το κατάλαβα, χρειάζεται ομοιογένεια, οικογένεια και εμπιστοσύνη αλλιώς δεν πετυχαίνει το γλυκό. Ο Άρης πρέπει να ανέβει».

Για το αν υπάρχουν φιλικά σωματεία και παράγοντες που «παίζουν» με τις ομάδες είπε: «Φιλικά σωματεία υπάρχουν παντού παιδιά, εγώ με τα Τρίκαλα δεν έπαιζα, δεν ξέρω αν υπάρχουν άνθρωποι που παίζουν με τις ομάδες. Ο Πανουργιάς έριξε χρήμα το πάλεψε το παιδί, κάποια στιγμή είδε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω και κινήθηκε αλλιώς. Ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία πρέπει να είναι συγγενείς, πρέπει οι παππούδες τους να ήταν πρώτα ξαδέρφια ή να έχουν τον ίδιο νονό και μάλιστα «κιτρινόμαυρης» απόχρωσης. Μπορεί να έχουν και κοινό σημείο το… μέλι, όπως με ρωτάτε, πολύ πιθανό».

Για το αν πιστεύει ότι ο Άρης φέτος θα ανέβει είπε: «Φέτος ο Άρης δεν πιστεύω να μην ανέβει έχει φοβερή ομάδα. Άρης και ΟΦΗ είναι τα μεγαλύτερα φαβορί για την άνοδο με την προϋπόθεση να μην κάνουν τα ίδια λάθη που έκανα εγώ».

Για το αν γνωρίζει τον Παύλο Μυροφορίδη και ποια είναι η άποψη του για τον τεχνικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων» είπε: »Γνωρίζω τον Παύλο Μυροφορίδη, άμα κρατάει την ομοιογένεια στην ομάδα και το καλό κλίμα, έχει και πολλές ανόδους τότε μπράβο του είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει».

Για το ποιον βλέπει νικητή στο Τρίκαλα-Άρης είπε: «Στο Τρίκαλα-Άρης ας κερδίσει ο καλύτερος και αυτός που θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για τον κόσμο του Άρη τόνισε: «Φοβερός ο κόσμος του Άρη δεν το συζητάω είναι καταπληκτικοί οι οπαδοί του».

Κλείνοντας έδωσε και την συμβουλή του στους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Κάτι τελευταίο και πρέπει να το δουν είναι ότι δεν γίνεται να ανεβαίνουν ομάδες που έχουν 100-200 οπαδούς στην Super League γιατί δεν βοηθάει στην οικονομία αυτό και όσα πάνε τα πράγματα γίνονται χειρότερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags