Facebook Pixel Sportdog.gr | Μύδροι Βαρούχα για Αρετόπουλο: «Έπρεπε να έχει πάει σπίτι του»!
| 2017-11-01 20:58:00

Μύδροι Βαρούχα για Αρετόπουλο: «Έπρεπε να έχει πάει σπίτι του»!

Sportdog Team
Μύδροι Βαρούχα για Αρετόπουλο: «Έπρεπε να έχει πάει σπίτι του»!

Ο γνωστός τηλεκριτικός διαιτησίας μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 για τον διαιτητή του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και την ΚΕΔ.

Αναλυτικά:

Για τον Αρετόπουλο: «Είναι ένας διαιτητής ο οποίος σύμφωνα με την απόδοση των προηγούμενων χρόνων θα έπρεπε να πάει σπίτι του. Τα λάθη του ήταν πάρα πολλά και στην προκειμένη περίπτωση εμείς κρίνουμε με την απόδοση του καθενός. Τώρα κάτι έχει αλλάξει στη διαιτησία και οι διαιτητές προσπαθούν να είναι προσεχτικοί και να σφυρίζουν ότι βλέπουν. Δίνεται το μπαλάκι στον Αρετόπουλο να καταλάβει και ο ίδιος, διότι έχει προσόντα, να τα φανερώνει και στο γήπεδο. Να είναι ακριβοδίκαιος και να το ευχαριστηθεί ο ίδιος, οι ομάδες και ο κόσμος. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές και αν θέλει ο διαιτητής να είναι ο πρωταγωνιστής θα αποτύχει».

Για τους ορισμούς της ΚΕΔ: «Υπάρχει μια άλλη φιλοσοφία, όπως στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, όπου έβαλαν έναν διαιτητή ο οποίος δεν είναι διεθνής. Αυτό δεν έχει σημασία όμως καθώς παλιά δεν γινόταν σχεδόν κανείς διεθνής με την αξία του. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει γιατί μόνο κακό στο ποδόσφαιρο κάνει. Ο Παπαπέτρου είναι ένας νέος διαιτητής, ο οποίος έδειξε καλή εικόνα και του δόθηκε μια ευκαιρία. Την έπιασε από τα μαλλιά και πέτυχε. Οι επιλογές της ΚΕΔ δεν είναι κακές».

Για τους διαιτητές: «Οι διαιτητές είναι απλήρωτοι από πέρσι και αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί. Είχαν πει πως στα παιχνίδια της Football League, κάθε δυο μήνες θα πληρώνουν τους διαιτητές. Εάν πληρώσουν τα περισσότερα παιχνίδια εγώ θα γίνω αρχιεπίσκοπος. Πρέπει να σταματήσουν οι άσκοπες σπατάλες για τις μεταφορές των διαιτητών, όπως τα αεροπορικά, επειδή είναι από άλλη περιοχή ο διαιτητής για το ματς που θα πάει να σφυρίξει. Πρέπει να προλάβουμε για να έχουνε».

Για τον ΠΑΟΚ: «Με σπαράζει η καρδιά μου που βλέπω την Τούμπα άδεια. Αυτό δεν μπορεί να πάει άλλο. Δεν μπορεί ο κάθε κοπρίτης να πηγαίνει να ανάβει έναν πυρσό και η ομάδα να πληρώνει το μάρμαρο και να τιμωρείται για τόσες αγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ πούλησε τόσα πολλά διαρκείας και ο κόσμος δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο».   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags