Facebook Pixel Sportdog.gr | Η «απάντηση» του Λεμονή μετά την επίθεση που δέχθηκε και η στάση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ
| 2017-11-02 15:20:00

Η «απάντηση» του Λεμονή μετά την επίθεση που δέχθηκε και η στάση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ

Sportdog Team
Η «απάντηση» του Λεμονή μετά την επίθεση που δέχθηκε και η στάση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ

Άγνωστο παρασκήνιο πριν από την Μπαρτσελόνα. 

Μπορεί μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να δέχτηκε μεγάλη επίθεση, ακόμα και από οπαδούς του Ολυμπιακού στα social media, ωστόσο στο μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα με το αριστοτεχνικό του κοουτσάρισμα που έφερε τη σπουδαία ισοπαλία.

Ο Τάκης Λεμονής διάβασε στον Τύπο, πριν από το παιχνίδι με τους Μπλαουγκράνα, ακόμα και ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών του, ωστόσο πλέον βλέπει παντού μόνο αποθεωτικά σχόλια για το γεγονός ότι κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν την υπερομάδα του Λιονέλ Μέσι.

Πάντως, ο Sir Takis δεν πρέπει να... αγχώθηκε ποτέ μετά από το ντέρμπι στη Λεωφόρο κι απ' όσα ακολούθησαν, καθώς από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε από αρμόδια χείλη της διοίκησης ότι δεν υπάρχει κανένα κλίμα αμφισβήτησης προς το πρόσωπό του και πως ό,τι και να ακούγεται ο ίδιος είναι ασφαλής στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε άμεσα τις διαβεβαιώσεις που ήθελε από τους ανθρώπους του συλλόγου, κάτι που φυσικά τον βοήθησε να δουλέψει με μεγαλύτερη άνεση ενόψει του σημαντικού επερχόμενου αγώνα απέναντι στο σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Τάκης Λεμονής έχοντας λάβει τα θετικά μηνύματα της ΠΑΕ ότι στηρίζεται, παρά την αποκαρδιωτική εμφάνιση κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, κατάφερε απερίσπαστος να μεταμορφώσει μέσα σε ελάχιστες μέρες την ομάδα του και να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο απέναντι μάλιστα σε ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οι παράγοντες του Ολυμπιακού έδειξαν αμέσως μετά το στραπάτσο με τον Παναθηναϊκό ότι δεν έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στον Έλληνα τεχνικό κι αυτός τους δικαίωσε σε χρόνο ρεκόρ, με ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη...   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags