Facebook Pixel Sportdog.gr | Ώριμες δηλώσεις Γιακουμάκη για Μίλαν: «Νόμιζω ότι αυτό το ματς θα...»!
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-03 07:16:00

Ώριμες δηλώσεις Γιακουμάκη για Μίλαν: «Νόμιζω ότι αυτό το ματς θα...»!

Sportdog Team
Ώριμες δηλώσεις Γιακουμάκη για Μίλαν: «Νόμιζω ότι αυτό το ματς θα...»!

Ο άσος της ΑΕΚ επέστρεψε μετά από 2,5 μήνες σε ένα κορυφαίο παιχνίδι!

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός της ΑΕΚ στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Ηταν το ντεμπούτο μου στους ομίλους του Europa League σε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλο. Περισσότερο χαρούμενος θα έλεγα ότι είμαι για την εμφάνιση των συμπαικτών μου και το γεγονός ότι καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και πλέον κοιτάμε μπροστά».

Για τον χαρακτήρα που χτίζουν τέτοια ματς: «Και ως ομάδα χτίζεις χαρακτήρα αλλά και ατομικά ο κάθε παίκτης μεγαλώνει ατομικά μέσα από τέτοια παιχνίδια. Συνεπώς, νομίζω ότι αυτό το ματς θα μας βοηθήσει ομαδικά και ατομικά»

Για την επιστροφή του: «Επέστρεψα μετά από 2,5 μήνες και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό. Μέρα με τη μέρα ανεβάζω λίγο το επίπεδο της προσπάθειας. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.»

Για τον Μάνταλο: «Είναι πολύ μεγάλη η απώλεια του Πέτρου. Σίγουρα το ότι τον είδαμε λίγες ημέρες μετά το χειρουργείο ήταν πολύ ενθαρρυντικό για όλους μας. Ηθελε να είναι μαζί μας. Η παρουσία του μας έδωσε κουράγιο και μας βοήθησε ψυχολογικά»

Για τον κόσμο της ΑΕΚ που περιμένει γκολ από εκείνον: «Ο κόσμος περιμένει γκολ και είναι λογικό. Είμαι σέντερ φορ, αυτή είναι η δουλειά μου, αυτό έκανα πέρσι, αυτό θα κάνω φέτος κι αυτό πιστεύω ότι θα κάνω τα επόμενα χρόνια

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags