Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σφάζει» με το βαμβάκι - Η ατάκα Λουτσέσκου για τη δουλειά Χιμένεθ στην ΑΕΚ!
| 2017-11-03 13:19:00

«Σφάζει» με το βαμβάκι - Η ατάκα Λουτσέσκου για τη δουλειά Χιμένεθ στην ΑΕΚ!

Sportdog Team
«Σφάζει» με το βαμβάκι - Η ατάκα Λουτσέσκου για τη δουλειά Χιμένεθ στην ΑΕΚ!

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής.

Και μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στη Nova σχολίασε ότι η ΑΕΚ περιμένει πιο πολλά από την ατομική ποιότητα των παικτών της, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει όλους τους παίκτες να συμμετέχουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα!

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου δήλωσε αναλυτικά:

Για το ματς με την ΑΕΚ: "Δουλέψαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, υπάρχει κίνητρο, αυτοπεποίθηση και είμαι πολύ ικανοποιημένος κι εγώ από τη δουλειά των παικτών μου. Θα γίνει ένα παιχνίδι ανάμεσα σε πάρα πολύ καλές ομάδες. Και οι δύο ομάδες παίζουν πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά έχουν διαφορετικό στυλ. Η ΑΕΚ περιμένει πιο πολλά από την ατομική ποιότητα των παικτών της, ενώ εμείς θέλουμε να έχουμε όλους τους παίκτες να συμμετέχουν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι λεπτομέρειες και τα μικρά πράγματα θα κάνουν τη διαφορά".

Για την απώλεια του Μαουρίσιο και τον αντικαταστάτη του: "Κάποιος θα είναι μέσα στο γήπεδο...".

Για το πως περιμένει την ΑΕΚ: "Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό για την ΑΕΚ ότι έπαιξε το ματς με την Μίλαν. Δεν ξέρω αν θα είναι κουρασμένη ή όχι. Είναι παιχνίδια που απολαμβάνει ο κάθε παίκτης. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας δουλειά, να έχουμε την αυτοπεποίθηση που πρέπει. Είναι θέμα αντίδρασης η κάθε στιγμή μέσα στο παιχνίδι. Η ομάδα βελτιώνεται, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Για εμάς αυτό που μετράει, είναι να τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο και από εκεί και πέρα, αν γίνει αυτό, είναι σχεδόν απίθανο να φύγουμε από το γήπεδο με ένα αποτέλεσμα που δεν μας χαροποιεί".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags