Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό «κράξιμο» σε Χάσι από άσο του Ολυμπιακού!
| 2017-11-03 19:10:00

Τρελό «κράξιμο» σε Χάσι από άσο του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
 Τρελό «κράξιμο» σε Χάσι από άσο του Ολυμπιακού!

«Χάναμε 0-3 από την Σπόρτινγκ και τώρα είμαστε βελτιωμένοι με την Μπαρτσελόνα».

Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA έκανε και ο Αντρέ Μάρτινς. Ο μέσος του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για τον αγώνα που πέρασε με την Μπαρτσελόνα, ενώ αναφέρθηκε ακόμη στον πρώην προπονητή της ομάδας, Μπέσνικ Χάσι, όπως και στον νυν, Τάκη Λεμονή:

Για το αν είναι δύσκολο η ομάδα να συγκεντρωθεί με Πλατανιά μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα: «Αυτό το παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μεγάλο κίνητρο, γιατί μετά από αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα είμαστε γεμάτοι δύναμη για να προχωρήσουμε. Δεν υπάρχει πρόβλημα συγκέντρωσης. Είναι καλό που το επόμενο ματς έρχεται γρήγορα. Θα είναι όμως πιο δύσκολο γιατί εμείς θα έχουμε την κατοχή και την πρωτοβουλία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και να εκμεταλλευτούμε την δύναμη που πήραμε από την Τρίτη».

Για το τι περιμένει από τον Πλατανιά: «Πάντα αυτά τα παιχνίδια δεν είναι εύκολα. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι, εμείς θα έχουμε την μπάλα για να κάνουμε παιχνίδι και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Θα είναι δύσκολο και θέλει υπομονή, υπάρχουν όμως λόγοι που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε το κίνητρο για να προσπαθήσουμε».

Για την βελτίωση της ομάδας με τον Λεμονή: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αλλαγή προπονητή έχει βοηθήσει την ομάδα. Αρκεί να σκεφτούμε ότι 3 εβδομάδες πριν έρθει χάναμε 0-3 από την Σπόρτινγκ στο 20', ενώ ήμασταν πολύ βελτιωμένοι με την Μπαρτσελόνα. Ο νέος προπονητής έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα. Όμως κι εμείς οι παίκτες πρέπει να βοηθήσουμε τον προπονητή να πραγματοποιήσει τις ιδέες του και να είμαστε διαθέσιμοι γι' αυτό».

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Λεμονής: «Είναι αλήθεια ότι έχω εισπράξει εμπιστοσύνη. Βέβαια έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Όλοι περιμένουμε την ευκαιρία μας και την εντολή του προπονητή για να την εκμεταλλευτούμε και να δείξουμε τι αξίζουμε».

Για το τι έφταιγε και είχε χαθεί από την βασική ενδεκάδα με τον Χάσι και για το γεγονός ότι ξέρει την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, αλλά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί: «Ήταν μία επιλογή του προπονητή, όμως όλοι ξέρουν ότι πάντα έδινα το μάξιμουμ και σεβάστηκα την επιλογή του, δεν είχα πρόβλημα με αυτό. Με στεναχωρεί όμως που δεν παίζω με την Σπόρτινγκ, έπαιξα 14 χρόνια εκεί και θα ήθελα να βρεθώ ξανά σε αυτό το στάδιο, όμως αυτές ήταν οι επιλογές και πρέπει να τις σεβαστούμε. Θα έρθουν καλύτερες μέρες στο μέλλον, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή».

Για την ομάδα μπάσκετ και αν θα δει το ντέρμπι με Παναθηναϊκό: «Υποστηρίζω την ομάδα. Το πρώτο ματς που είδα πέρσι ήταν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ήταν απίστευτη η ατμόσφαιρα και δίνει κίνητρο στους παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα καλή ομάδα και θέλουμε και λίγη τύχη για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσεω να είμαι εκεί γιατί είναι ένα άθλημα που μου αρέσει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags