Facebook Pixel Sportdog.gr | Έπος Πανθρακικού: Ανακοίνωσε για τεχνικό διευθυντή, παίκτη άλλης ομάδας! (ΦΩΤΟ)
| 2017-11-03 20:50:00

Έπος Πανθρακικού: Ανακοίνωσε για τεχνικό διευθυντή, παίκτη άλλης ομάδας! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έπος Πανθρακικού: Ανακοίνωσε για τεχνικό διευθυντή, παίκτη άλλης ομάδας! (ΦΩΤΟ)

Προκλήθηκε... χάος!

Σε μια απίστευτη ανακοίνωση προχώρησε η διοίκηση του Πανθρακικού, προκαλώντας... χάος!

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την πρόσληψη του πάλαι ποτέ παίκτη της ομάδας, Μπερτράν Ρομπέρ στο πόστο του γενικού αρχηγού, όμως μετά το πήρε... πίσω, αφού υπήρξε αντίδραση από την Καβάλα.

Οι "αργοναύτες" ήταν εξοργισμένοι αφού ο Ρομπέρ αποτελεί ποδοσφαιριστή της ομάδας και ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Πανθρακικό.

Λίγο αργότερα η ομάδα της Κομοτηνής έβγαλε, νέα επική ανακοίνωση, στην οποία αποδέχτηκε ότι ο Ρομπέρ είναι παίκτης της Καβάλας, αλλά στον... ελεύθερό του χρόνο θα εργάζεται ως... τεχνικός διεθυντής στον Πανθρακικό!

«Καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα το δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Bertrand Robert αναλαμβάνει γενικός αρχηγός στον Πανθρακικό. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, ήταν και θα είναι ποδοσφαιριστής της Καβάλας, τίποτα παραπάνω!», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Καβάλα, με τον Πανθρακικό να επιστρέφει με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Μετά την Γ.Σ. στις 1-11-2017 ανακοινώσαμε ότι θα υπάρξει συνεργασία του ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ με τον BERTRAND ROBERT στη θέση του Γενικού Αρχηγού. Επειδή δεν θέλουμε να υπάρξει καμία παρεξήγηση με την Διοίκηση, όσο και με τους φίλους της ομάδας της Καβάλας, διορθώνουμε την ανακοίνωση. 

Ο BERTRAND ROBERT είναι παίκτης της ομάδας της Καβάλας, και στον ελεύθερο χρόνο και στα κενά που θα έχει από την ομάδα του, θα είναι κοντά μας ο Τεχνικός Διευθυντής». 

Απίστευτα πράγματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags