Facebook Pixel "Καπετάνιε, πάρε εσύ το πλοίο"!
| 2011-01-17 00:29:00

"Καπετάνιε, πάρε εσύ το πλοίο"!

"Καπετάνιε, πάρε εσύ το πλοίο"!

Η ...βόλτα του Γιώργου Βαρδινογιάννη στα μπουθ του ΟΑΚΑ σχολιάστηκε πολύ. Κυρίως αρνητικά: "Βία στον αγώνα κατά της βίας;". Αλλά και θετικά: "Αυτόν θέλουμε για πρόεδρο"!

Το πρώτο σχόλιο ήταν απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο και έγινε από όσους ενοχλήθηκαν και καταδίκασαν το "ντου" του Καπετάνιου στα δημοσιογραφικά θεωρεία, την προσωρινή διακοπή της μετάδοσης και την απαίτησή του για πλήρη διακοπή(!), επειδή "οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να μιλάνε με ιδιοτέλεια για τη διαιτησία για παράγουν βία", όπως δήλωσε και ο ίδιος! Βία στο πλαίσιο του αγώνα κατά της βίας, δηλαδή...

Ωστόσο, η κίνηση του Γιώργου Βαρδινογιάννη έτυχε θερμής υποδοχής από κάποιους από τους λιγοστούς φίλους του τριφυλλιού που βρέθηκαν στα επίσημα του ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με την Καβάλα. Αποχωρώντας από το μπουθ και αφού ...τα είπε ένα χεράκι στον τηλεσχολιαστή της NOVA, Άγγελο Στυλιάδη, ο Καπετάνιος χειροκροτήθηκε.

Μάλιστα, δεν έλειψαν οι προτροπές προς τον πρώην πρόεδρο, ο οποίος αποχώρησε από τον θώκο του το 2000, μετά από 21 χρόνια παρουσίας σε αυτόν. "Πρόεδρε, γιατί δεν γυρίζεις στην ομάδα; Μόνο εσύ μπορείς να την κουμαντάρεις και να τους βάλεις όλους στη θέση τους"!

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως ο Αδαμάντιος Πολέμης απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ μετά τη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 17/1, με αποτέλεσμα να υπάρχει αγωνία για το μέλλον της ομάδας και φυσικά για το πρόσωπο που θα κληθεί να αναλάβει τις τύχες της.

Δεν είναι, όμως, εντυπωσιακό ότι για κάποιους ο Καπετάνιος φαντάζει ως ιδανική και …μόνη λύση και μάλιστα μετά από ένα "ντου" από τα παλιά;

Σχετικά link

Το "ντου" του Καπετάνιου στα μπουθ (ΒΙΝΤΕΟ)
Καπετάνιος: "Οι σπίκερ να μην μιλάνε με ιδιοτέλεια για τη διαιτησία"
Στυλιάδης: "Μου είπε να σταματήσω τη μετάδοση"
Η ανακοίνωση της NOVA
Παναθηναϊκός - Καβάλα 4-2 (ΒΙΝΤΕΟ)
Δεν πολεμάει ο Πολέμης
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags