Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ας ξεκινήσει το νέο γήπεδο ο Σαββίδης και μετά να μιλήσει για το Καυτανζογλείο»
| 2017-11-03 23:37:00

«Ας ξεκινήσει το νέο γήπεδο ο Σαββίδης και μετά να μιλήσει για το Καυτανζογλείο»

Sportdog Team
«Ας ξεκινήσει το νέο γήπεδο ο Σαββίδης και μετά να μιλήσει για το Καυτανζογλείο»

Στην… αντεπίθεση ο Ηρακλής σχετικά με τις τελευταίες φήμες για τις προθέσεις του ΠΑΟΚ.

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε το μέλος της προσωρινής διοίκησης του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Γιώργος Κυρίτσης, και μίλησε για τα προβλήματα του Ερασιτέχνη, το θέμα που είχε προκύψει με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, την πρωτοβουλία για διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα με τον Κιλκισιακό αλλά φυσικά και για το θέμα του Καυτανζογλείου.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν μπαίνει μια τάξη στα προβλήματα του Ερασιτέχνη: «Τα εμπόδια είναι πολλά και μεγάλα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουμε είναι η μη δυνατότητα λειτουργίας του σωματείου με οικονομικού κριτήρια. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, περιμένουμε τη δημοσίευση της απόφασης, όμως όλα αυτά τα προβλήματα δεν μας εμποδίζουν να οργανώσουμε τον Ερασιτέχνη από την αρχή. Προσπαθούμε να βοηθάμε όλα τα τμήματα του Γυμναστικού Συλλόγου».

Για το θέμα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση ο Ηρακλής να γίνει παραμάγαζο κανενός άλλου σωματείου. Το αν ήταν καλή λύση της Γ Εθνικής θα το κρίνει η ιστορία. Αλλιώς έπρεπε να μην υπάρχει η ποδοσφαιρική ομάδα και να ξεκινήσει από το Γ τοπικό. Ελπίζω να βρεθεί η λύση, είναι αναστρέψιμη η κατάσταση».

Για την διαδικτυακή τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα με τον Κιλκισιακό: «Ξεκίνησε από τον Ερασιτέχνη αυτή η πρωτοβουλία, Ηρακλειδέας θα το κάνει εθελοντικά και εμείς θα στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια».

Για το θέμα του Καυτανζογλείου και τη συγκατοίκηση με τον ΠΑΟΚ: «Η μόνη περίπτωση για να φύγει ο Ηρακλής από το Καυτανζόγλειο είναι να φτιάξει πρώτα δικό του γήπεδο ο Ηρακλής. Ο Σαββίδης ας ξεκινήσει να φτιάξει το καινούριο γήπεδο και μετά να λέει ότι θα κάνει ανακαίνιση του Καυτανζογλείου. Δεν υπάρχει θέμα αποκλειστικότητας γιατί είναι Εθνικό Στάδιο και μπορεί να φιλοξενηθούν και άλλες ομάδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags