Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερά πράγματα για Μανωλά - Ο «ρόλος» της ΕΠΟ και ποιοι «έθαψαν» το σκάνδαλο
| 2017-11-04 12:59:00

Φοβερά πράγματα για Μανωλά - Ο «ρόλος» της ΕΠΟ και ποιοι «έθαψαν» το σκάνδαλο

Sportdog Team
Φοβερά πράγματα για Μανωλά - Ο «ρόλος» της ΕΠΟ και ποιοι «έθαψαν» το σκάνδαλο

Είναι δυνατόν να ήξεραν και να μην έκαναν τίποτα; 

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει μετά την τιμωρία του Κώστα Μανωλά, μόλις μία εβδομάδα πριν τα μπαράζ με την Κροατία, για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Όπως ανακοινώθηκε χθες, η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής στον άσο της Ρόμα, για την κάρτα που δέχτηκε στο ματς της Εθνικής με την Κύπρο, «για εσκεμμένες καθυστερήσεις», όπως έκρινε η παγκόσμια ομοσπονδία, ώστε να εκτίσει στον αγώνα με το Γιβραλτάρ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για μια πρωτοφανής απόφαση και μία σκανδαλώδη τιμωρία, για την οποία, μάλιστα, η ΕΠΟ δεν έχει κανένα δικαίωμα έφεσης.

Το πιο φοβερό, βέβαια, στην υπόθεση είναι ότι στην ελληνική ομοσπονδία παρουσιάζονται να είχαν ενημερωθεί σχετικά με τη συγκεκριμένη πιθανότητα τιμωρίας του Έλληνα άσου, καθώς η FIFA είχε κάνει γνωστό ότι πως έχει βάλει στο... μικροσκόπιο τον Κώστα Μανωλά για την κίτρινη που δέχτηκε στο παιχνίδι με την Κύπρο.

Παρόλα αυτά, όμως, η ΕΠΟ, η οποία παρουσιάζεται υπέρμαχος της εξυγίανσης, δεν έκανε καμία ενέργεια προκειμένου να αποφευχθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη και να προστατευτεί τόσο ο παίκτης όσο και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενόψει του πολύ σημαντικού πρώτου αγώνα με την Κροατία για τα μπαράζ.

Την ίδια στιγμή, ο σημερινός Τύπος δεν ανέδειξε το συγκεκριμένο θέμα ως όφειλε, καθώς τα περισσότερα πρωτοσέλιδα έχουν «θαμμένη» την είδηση, ενώ υπάρχουν και εφημερίδες που δεν κάνουν την παραμικρή αναφορά.

Η μοναδική εφημερίδα που παρουσιάζει την τιμωρία του Κώστα Μανωλά στην πραγματική της διάσταση είναι η SportDay, η οποία κάνει λόγο για «unfair play» στο πρωτόσελιδό της. Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags