Facebook Pixel Sportdog.gr | Για ποιο λόγο είναι αισιόδοξος ο Μαουρίσιο;
| 2017-11-04 14:41:00

Για ποιο λόγο είναι αισιόδοξος ο Μαουρίσιο;

Sportdog Team
Για ποιο λόγο είναι αισιόδοξος ο Μαουρίσιο;

Ο Βραζιλιάνος άσος του ΠΑΟΚ παρέλαβε τα βραβεία για το καλύτερο γκολ και τον πολυτιμότερο παίκτη της 9ης αγωνιστικής 

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του τον χαρακτήρισε χαζό αφού τον εμποδίζει να βοηθήσει την ομάδα. Επιπλέον, τόνισε ότι δουλεύει καθημερινά και ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών ώστε να μπορέσει να επιστρέψει νωρίτερα.

Τέλος, υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου αφού διαθέτει την καλύτερη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του: «Θεωρώ πως ήταν ένας "χαζός" τραυματισμός, είναι πραγματικά κρίμα γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό γιατί το γόνατο είναι ένα ευαίσθητο σημείο. Δουλεύω καθημερινά δυνατά ώστε να επιστρέψω όσο πιο δυνατός γίνεται».

Για το τι θα έλεγε στον αντικαταστάτη του για το ντέρμπι: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει παίκτης που να μην είναι έτοιμος. Όποιος και να παίξει μπορεί να τα καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα στο μέγιστο, αυτό είναι σίγουρο. Δεν μπορώ να κάνω μια τέτοια κουβέντα για το αν μπορεί η ομάδα να παίξει χωρίς εμένα, γιατί πολύ απλά θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο ντέρμπι».

Για το πότε υπολογίζει ότι θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας: «Ουσιαστικά έχω την αίσθηση ότι θα μπορέσω να γυρίσω πιο νωρίς. Κάνω αποθεραπείας, ξεκουράζω το πόδι μου, κάνω ακριβώς ότι μου λένε, έχουμε εξαιρετικούς ανθρώπους στην αποκατάσταση, νιώθω και εγώ ότι θα μπορέσω να γυρίσω πιο νωρίς. Δεν ξέρω αν θα είναι 1 ή 2 εβδομάδες νωρίτερα, αλλά σίγουρα πιο νωρίς».

Για το αν θεωρεί πως φέτος ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Εγώ πάντα είμαι αισιόδοξος και από την πρώτη στιγμή πίστευα ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχω την αίσθηση ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα, έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο και έχω την εντύπωση ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags