Facebook Pixel Sportdog.gr | ΕΠΟΣ: Διαβάστε πώς ταξίδεψε στην Κέρκυρα η ΑΕΛ!
| 2017-11-04 19:21:00

ΕΠΟΣ: Διαβάστε πώς ταξίδεψε στην Κέρκυρα η ΑΕΛ!

Sportdog Team
ΕΠΟΣ: Διαβάστε πώς ταξίδεψε στην Κέρκυρα η ΑΕΛ!

Ο Αλέξης Κούγιας βρήκε την λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα.

Η συνέχιση της απεργίας των ναυτεργατών της Κέρκυρας, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά αναφορικά με τον τρόπο που η αποστολή της ΑΕΛ θα μεταβεί στο νησί των Φαιάκων, για το μεταξύ τους ματς την Κυριακή.

Η διοίκηση έψαξε όλα τα σενάρια και τελικά κατέληξε στο καλύτερο, που ευελπιστούν πως δεν θα ταλαιπωρήσει τους ποδοσφαιριστές με έξτρα χιλιόμετρα.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ΑΕΛ συμφώνησαν με θαλάσσιο ταξί για να μεταφέρει την αποστολή προς και από την Κέρκυρα και έτσι η παρουσία τους στο ματς της Κυριακής θα γίνει κανονικά.

Οι "βυσσινί" ξεκίνησαν από τη Λάρισα, έκαναν μια στάση στα Ιωάννινα για φαγητό, δεύτερη στάση για προπόνηση στην Ηγουμενίτσα κι από εκεί έφυγαν με θαλάσσιο ταξί με προορισμό τη Λευκίμμη. Από εκεί οδικώς θα φτάσουν στην πρωτεύουσα της Κέρκυρας, όπου θα γίνει και το ματς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί στο ματς της Κυριακής χωρίς τον Βασίλη Ρέντα.

Ο δεξιός μπακ των «βυσσινί» ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού και ο Ηλίας Φυντάνης δεν θέλησε να ρισκάρει πιθανή υποτροπή. Αντιθέτως, υπολογίζει κανονικά για το κέντρο της άμυνας τον Γκόλια.

Αναλυτικά η 22μελής αποστολή: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Καρατάσιος, Κούσας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας, Κόντορ, Γκόλιας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Μπάλλας, Λαγός, Ναβάρο, Μασούρας, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Περόνε, Κρητικός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags