Facebook Pixel Sportdog.gr | Πολλά νεύρα ο Ουζουνίδης - «Γκάζια» σε τρεις παίκτες την ώρα του αγώνα με τον Αστέρα!
| 2017-11-04 20:15:00

Πολλά νεύρα ο Ουζουνίδης - «Γκάζια» σε τρεις παίκτες την ώρα του αγώνα με τον Αστέρα!

Sportdog Team
Πολλά νεύρα ο Ουζουνίδης - «Γκάζια» σε τρεις παίκτες την ώρα του αγώνα με τον Αστέρα!

Διαβάστε τι ζήτησε ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Ιδιαίτερα ανήσυχος παρακολουθούσε το πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να επιβάλει τον ρυθμό του κόντρα στον Αστέρα ούτε και να απειλήσει ιδιαίτερα.

Ο κόουτς του Τριφυλλιού είχε αρκετά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του και μάλιστα φρόντισε να τους το δείξει, πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο και φύγουν για τα αποδυτήρια.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του πρώτου 45λεπτου, ο Ουζουνίδης έβαλε τις φωνές στον Βλαχοδήμο, ώστε να δίνει γρήγορα την μπάλα στα άκρα, για να ξεκινούν σωστά οι επιθέσεις, ενώ παράπονα έκανε και στον Βιγιαφάνιες, ο οποίος ήταν καλός στο δημιουργικό κομμάτι, όμως άφηνε την θέση του και δημιουργούνταν κενά όταν αμυνόταν το Τριφύλλι.

Ο τρίτος που τα… άκουσε από τον Έλληνας κόουτς ήταν ο Κουλιμπαλί, από τον οποίο ζήτησε να μην ξεχνιέται στην επίθεση και να μην τρέχει άσκοπα πάνω – κάτω στην πλευρά, καθώς μετά είναι δύσκολο να κλείσουν την τρύπα στο δεξί άκρο της άμυνας.

Γενικά πάντως ο Ουζουνίδης ήταν συνεχώς όρθιος και προσπαθούσε με φωνές να... ξυπνάει τους παίκτες του, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ζητούσε ηρεμία και σωστές μεταβιβάσεις της μπάλας, χωρίς ρίσκο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags