Facebook Pixel Μηνύματα απογοήτευσης από τους Παναθηναϊκούς μετά την ήττα στην Τρίπολη
| 2017-11-04 22:40:00

«Εμφύλιος» στον ΠΑΟ μετά την ήττα στην Τρίπολη - «Σφάζονται» μεταξύ τους οι οπαδοί!

Sportdog Team
«Εμφύλιος» στον ΠΑΟ μετά την ήττα στην Τρίπολη - «Σφάζονται» μεταξύ τους οι οπαδοί!

Απίστευτες αντιδράσεις για τη νέα γκέλα του Τριφυλλιού.

Απότομη προσγείωση αποτέλεσε για τον κόσμο του Παναθηναϊκού το αποτέλεσμα της Τρίπολης, μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το Τριφύλλι ηττήθηκε από τον Αστέρα και έμεινε για πέμπτο εκτός έδρας παιχνίδι μακριά από τη νίκη.

Όπως ήταν φυσικό, τα μηνύματα στη σελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Facebook ήταν πάμπολλα. Οι περισσότεροι στηρίζουν την ομάδα, δεν παύουν, όμως, να ασκούνε κριτική και να εκφράζουν το παράπονό τους για το κατρακύλημα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η ομάδα τους διαλύεται και πως είναι ορατό πλέον το σενάριο του υποβιβασμού.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι οπαδοί που κοντράρονται μεταξύ τους και έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Το ένα είναι αυτό που ασκεί σκληρή κριτική στον προπονητή και στους παίκτες και το άλλο που στηρίζει μέχρι τέλους την ομάδα.

Το sportdog.gr συγκέντρωσε μερικά σχόλια εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει...

-Όταν κερδίζουμε γαυρο λέτε ομαδάρα και όταν χάνουμε άχρηστοι αυτούς τους παίχτες έχουμε τι να κάνουμε ο Ουζουνίδης ότι μπορεί κανει με αυτο το υλικό

-Μαζί σου και στα δύσκολα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ

-den uparxei logos gia mirla kai gkrinia,allh mia kakh ektos edras emfanish,mhn xalieste,h omada den exei etsi kai alliws stoxous

-Ο παναθηναικος περναει απο τις δυσκολοτερες φασεις απο τη στιγμη της ιδρυσης τους.οφειλουμε ολοι οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ να στηριξουμε την ομαδα μας.

-Με τα πόδια να γυρίσετε κωλοπαιδα!

 -δεν κοιταμε πισω...μιρλες βουλωστε πια γραφικοι

-ΞΕΝΕΡΩΣΑ ..ΤΕΛΙΩΣ ΜΑΓΚΕΣ

-Ela re omadara de peirazei. kai sta duskola mazi kai sta eukola mazi. Panta PAO.

-Στηριζουμε οτι και να γινει .... αλλα θελω να ξερω αυτοι οι 35.000 που κανανε πορεια παλιοτερα γιατι δεν παν(μ)ε στο σκαι ρε αδερφια

-Κάθε φορά που παίζουμε εκτός έδρας το ίδιο έργο έχουμε... δεν πειράζει τι να κάνουμε αυτό μπορούν τα παιδιά αυτό παίζουν υπομονή και θα έρθουν και τα εκτός έδρας τρίποντα.. Παναθηναϊκός στα εύκολα ΠΑΝΑΘΑ στα δύσκολα!!!! πάμε για το επόμενο μάτς να πάρουμε την Κούλα ΠΑΝΑΘΑ μου!!!!

-ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΛΕΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ..

-Πως στη λεοφωρο γινομαστε Μπαρτσελονα και στα εκτος κωλοπετινιτσα δεν μπορω να το εξηγησω

-ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗ

-Μουνιέ παιχτης δεν υπαρχει, ο Λουντ ειναι ηδη φευγατος και φαινεται στην αποδοση του, ο Γιοχανσον λιγος για μπακ και ο Κουλιμπαλι γυαλινος. Ο Μολινς φιλοτιμος αλλα μονο επιθετικος δεν ειναι, ουσιαστικα η ομαδα παιζει οπως το 2012 χωρις καθαρο σεντερ φορ με τον Ζεκα και τον Λετο πριν τραυματιστει που κατεβαιναν στην επιθεση και τους βαφτιζαμε επιθετικους. Ετσι γκολ δεν μπαινει ρε Ουζουνιδη μεχρι αυριο να παιζετε. Αλλα με απληρωτους παιχτες και με μανατζερ που τους ζαλιζουν να παρουν μεταγραφη, τι να περιμενουμε. Απλως να βγει η χρονια και το καλοοκαιρι εχει ο Θεος..

-Έχουμε αναστατησει τους νεκρούς κάθε αθλήματος

- Εσείς που κραζετε είστε οι ιδιοι που πανηγύριζατε με το γαυρο...Καντε μας την χαρη κ μην πατατε στο γήπεδο κ αφήστε μας να στηριξουμε την ομαδα.Οποιος δεν εχει καταλαβει σε πια φαση ειναι η ομάδα κ ψαχνει για θαυματα να παει να κοιταχτει...Κριτικη ναι κραξιμο οχι.

-Εγώ αυτό που κατάλαβα σήμερα είναι ότι αν φύγουν ο Μολέντο , ο Λουντ , ο Χούλτ , αυτοί που μένουν είναι μία ομάδα η οποία θα παλεύει για την σωτηρία .Όσο και να φωνάζετε στο γήπεδο , όσο καυτή και να είναι η εξέδρα , αυτοί για τόσο είναι .

-Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα . Ή φτιάχνουμε μια παναθηναϊκή συμμαχία με 400.000 μέλη που θα παρέχουν κάθε χρόνο περισσότερα από 20 εκατομμύρια στον σύλλογο και το σημαντικότερο …. το σημαντικότερο θα κάνουν τους παίκτες να νιώθουν ότι δουλεύουν σε ένα υγιές οικονομικό περιβάλλον ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ….. Ή καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και περιμένουμε …….τον επενδυτή . Και εάν δεν έρθει επενδυτής ακόμα και εάν την γλιτώσει πειθαρχικά ο παναθηναϊκός και δεν πέσει κατηγορία λόγο οφειλών ……θα πέσει στην Β εθνική αγωνιστικά ………. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα πέσει στο τέλος αγωνιστικά στην Β εθνική διότι δεν θα έχει ομάδα …

-Εγώ λέω να μην πηγαίνουμε καθόλου στα εκτος,έτσι κι αλλιώς δεν θα πάρουμε ποτέ διπλό,θα αρχίζω το το παίζω και στο στοίχημα σαν στανταρακι!Αφού χασαμε και παιχνίδι με 2000 κόσμο! Μαρίνο σαγαπαμε αυτό είναι σίγουρο αλλά κάτι δεν πάει καλά

-ο κυριος υπευθυνος για τα εκτος εδρας παιχνιδια ειναι ο ουζουνιδης γιατι δεν παιζει επιθετικα να κλεισει την αλλη ομαδα στο τερμα αλλα προσπαθει να κλεψει το παιχνιδι και παντα τρωει πρωτος γκολ.5 εκτος εδρας αγωνες κανει ακριβως τα ιδια και δεν αλλαζει το συστημα.

-Μια ομαδα μετρια χωρις επιθετικο που προσπαθει λογω εδρας να μεινει στην κατηγορια και μια μπροστινη διοικηση που μοναδικος της σκοπος ειναι να ερθει ο δεκεμβριος..ο μηνας ξεπουληματος..

-Ελεος ρε απο τον τελειωμενο αστερα χανουμε.Ο μουνιερ και ο γιοχανσον για τουρισμο ηρθανε ή να παιξουνε?Αν ειναι να μην παιζουνε να βαλουμε παιδια απο τις ακαδημιες

-Διώξτε το Γιόχανσον ΧΘΕΣ. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

-Μετά τον Ολυμπιακό μου φαίνεται ότι πήραν αέρα τα μυαλά ή δεν ξέρω τι άλλο

-Αποτι φαινεται παιζουν μονο οταν θελουν μπας και παρουν καμια μεταγραφη...

-Θα είναι θαύμα αν είμαστε στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας!

-ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΣ έχουμε καταντήσει τι να γράψεις άθλια κατάσταση αγωνιστικά. Πιο πολλούς ελληνες μπας και αλλάξει κάτι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags