Facebook Pixel Sportdog.gr | Όταν ο Ζιοβάνι ξεφτίλισε τον Μοντραγκόν! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-11-05 12:06:00

Όταν ο Ζιοβάνι ξεφτίλισε τον Μοντραγκόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Όταν ο Ζιοβάνι ξεφτίλισε τον Μοντραγκόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα πιο ωραία γκολ του Βραζιλιάνου μάγου!

Σαν σήμερα το 2003 ο Ολυμπιακός πετύχαινε μια θριαμβευτική νίκη επί της Γαλατασαράι με 3-0, με τον «μάγο» Τζιοβάνι να... ξεφτιλίζει τον Μοντραγκόν χάριν στην αριστοτεχνική του λόμπα.

Η καλή βραδιά φάνηκε από την αρχή της αναμέτρησης, όταν ο Δημήτρης Μαυρογενίδης άνοιξε το σκορ μόλις στο 6', χάριν σε ένα δυνατό βολέ, με τον Νέρι Καστίγιο να εκμεταλλεύεται το... τσαφ του Ντε Μπουρ στο 34', πλασάροντας προ κενής εστίας, αφού πέρασε και τον Μοντραγκόν.

Το κερασάκι βέβαια δε θα μπορούσε παρά να έχει λάτιν... επίγευση, με την εξωφρενική λόμπα του Τζιοβάνι στο 6' των καθυστερήσεων να «ξεφτιλίζει» και να «στέλνει για σπίρτα» τον άμοιρο Μοντραγκόν.

«Αυτά τα κάνει ο Τζιοβάνι και πριν από 30 χρόνια ο Πελέ»!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Προτάσοφ): Κατεργιαννάκης, Βενετίδης, Καρεμπέ, Στολτίδης, Καστίγιο (65' Καφές), Γεωργιάδης (90' Νινιάδης), Τζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς, Μαυρογενίδης (92' Κωστούλας), Άντζας, Ανατολάκης

Γαλατασαράι (Τερίμ): Μοντραγκόν, Κορκμάζ, Ορχάν, Φρανκ Ντε Μπουρ, Σουκούρ, Χασάν Σας, Ακμάρ, Χασπολατλί (40' Μπαλγίτς), Πετρέ, Πράτες (82' Σαρίογλου), Πενμπέ (66' Λουκουνκού)

Θυμηθείτε τη σπουδαία ενέργεια του Βραζιλιάνου:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags