Facebook Pixel Sportdog.gr | Αγγλική ματσάρα στην Ριζούπολη με νικητή τον Απόλλωνα!
| 2017-11-05 19:09:00

Αγγλική ματσάρα στην Ριζούπολη με νικητή τον Απόλλωνα!

Sportdog Team
Αγγλική ματσάρα στην Ριζούπολη με νικητή τον Απόλλωνα!

Με σκορ 4-3 επί του ΠΑΣ Γιάννινα!

Την δεύτερη νίκη του στη Superleague πανηγύρισε ο Απόλλωνας που επικράτησε με ανατροπή 4-3 του ΠΑΣ στη Ριζούπολη. Η Ελαφρά Ταξιαρχία προηγήθηκε στο παιχνίδι, οι Γιαννιώτες το γύρισαν σε 1-2, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εντυπωσιακοί στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας στο μεγάλο τρίποντο.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Ανιέτε. Ο Ισπανός χαφ κέρδισε και μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του «έκανε» το 3-2, ενώ από τα πόδια του πέρασαν οι περισσότερες επιθέσεις του Απόλλωνα.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Έτσι παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες...

 

Η ΦΑΣΗ: Το πέναλτι του Μαυροπάνου έκρινε ουσιαστικά την αναμέτρηση. Ο παίκτης του ΠΑΣ ανέτρεψε τον Ανιέτε, ο οποίος ευστόχησε για το 3-2 του Απόλλωνα στο 74'.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Το πέναλτι που σφύριξε ο Τζήλος υπέρ του Απόλλωνα ήταν σωστό, ωστόσο υπάρχουν «ερωτηματικά» για το αν ήταν φάουλ εκείνο που καταλογίστηκε και προήλθε το γκολ του Μπαρτολίνι και αν ο Κόντε ήταν σε θέση οφ σάιντ όταν σκόραρε το πρώτο του τέρμα. 

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Το τρίποντο της Ελαφράς Ταξιαρχίας την ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις και επιβεβαίωσε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθότι παρέμεινε αήττητη για τέταρτο σερί ματς.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Την δεύτερη νίκη του πανηγύρισε ο Απόλλωνας που έδειξε εξαιρετικά στοιχεία κατά διαστήματα, παρότι το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ δεν εξελίχθηκε όπως θα το ήθελε από την αρχή.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε ΕΔΩ τα γκολ του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Ντάσιος, Κύργιας (12' Μπαρτολίνι), Μπιτζιμίν, Κούρος, Παπάζογλου, Κονέ, Αλμπάνης, Μαάτσι, Ανιέτε (90' Μενδρινός), Καστιγέχος (70' Χουάρες).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας (70' Καρανίκας), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος (80' Μπουκουβάλας), Μιχαήλ, Ναδάλες, Νικολιάς, Λίλα, Γιάκος, Χαλκιαδάκης (69' Σολτάνι), Κόντε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags