Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καρφιά» Σάββα για ΠΑΟ, το 50-50 και η κορυφαία ατάκα για τους… καθηγητές του ΜΙΤ
| 2017-11-05 20:52:00

«Καρφιά» Σάββα για ΠΑΟ, το 50-50 και η κορυφαία ατάκα για τους… καθηγητές του ΜΙΤ

Sportdog Team
«Καρφιά» Σάββα για ΠΑΟ, το 50-50 και η κορυφαία ατάκα για τους… καθηγητές του ΜΙΤ

Τι είπε για Παναθηναϊκό, Πλατανιά και… πρώτη Γενάρη!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για τη νίκη επί του Πλατανιά, για την διαιτησία που έκρινε σωστή, για τους καθηγητές του... ΜΙΤ που κάνουν την κριτική, αλλά και για όσα έγιναν στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το Ολυμπιακός – Πλατανιάς 5-1 στην κάμερα της Nova:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, είναι η δέκατη αγωνιστική, παίξαμε με μία ομάδα σαν τον Πλατανιά, ξέρατε τι είχε γίνει πέρυσι, το γήπεδο στάθηκε άριστα, δεν άνοιξε ούτε ένα καπνογόνο και η ατμόσφαιρα φώναζε μόνο για τον Ολυμπιακό. Στο δέκατο παιχνίδι πρέπει να ομολογήσω ότι η διαιτησία σεβάστηκε τον εαυτό της, όσο πιο απαρατήρητοι είναι τόσο το καλύτερο. Προκαλώ καθηγητές του ΜΙΤ και τον Κο Βαρούχα να κάνουν τη σωστή κριτική. Όχι εκείνο το πέναλτι που έλεγαν στον Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Ο άνθρωπος έχει μείνει πολύ πίσω, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός σήμερα, ήθελε να το πάρει το παιχνίδι, η διαιτησία ήταν πολύ καλή, άψογη και γι’ αυτό ο Ολυμπιακός άνοιξε τα φτερά του. Έχω πει κάτι. Πρώτη Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός δεν θα του κόψει μισό βαθμό. Έγινε μια αρχή σήμερα. Να κοιτάξουμε την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου αν υπάρχουν άλλα παιδιά όπως τα σημερινά, ο Ολυμπιακός ζητάει το 50-50. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά το ποδόσφαιρο και όχι με άλλες αλχημείες. Ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας γιατί σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μετά από όσα έγιναν πέρυσι εστάθη στο ύψος του.

Δεν θα πω το τι χοντράδες ακούστηκαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι οι φίλαθλοι να είναι πάντα άψογοι. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός και θα πάει πολύ μπροστά. Θέλω να μιλήσω για τους Σισέ και Ταχτσίδη, ήταν και σήμερα πολύ καλοί, εύχομαι να συνεχίσουν έτσι. Εμείς σήμερα αρχίζουμε το πρωτάθλημα Ελλάδος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags