Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαίνει (και) την Ευρώπη ο Ατρόμητος!
| 2017-11-06 10:41:00

Τρελαίνει (και) την Ευρώπη ο Ατρόμητος!

Sportdog Team
Τρελαίνει (και) την Ευρώπη ο Ατρόμητος!

Απίθανο ρεκόρ από τους Περιστεριώτες!

Ο Ατρόμητος λοιπόν εξακολουθεί να σπάει τα κοντέρ καθώς εξακολουθεί να είναι πρώτος, αήττητος ενώ έχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη!

Η ομάδα του Περιστερίου καθώς βρίσκεται σε ένα κλαμπ έντεκα ομάδων από το top-30 της Ευρώπης (βάσει UEFA ranking) που είναι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος του και ταυτόχρονα να παραμένουν αήττητες.

Πρόκειται για τις Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Πόρτο, Νάπολι, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σέλτικ, Ανόρθωση, Βικτόρια Πζλεν, Ολίμπια και τον Ατρόμητο.

 

Μάλιστα, ο Ατρόμητος διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη, έχοντας δεχτεί 3 γκολ σε 10 αγωνιστικές (0,3 γκολ/ανά ματς).

 

Τον ακολουθούν Μπαρτσελόνα, Πόρτο και Βικτόρια Πζλεν, που έχουν 4 γκολ παθητικό. Οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι σε 11 αγωνιστικές (0,36 γκολ/ανά ματς) και οι Τσέχοι σε 13 αγωνιστικές (0,307/ανά ματς). Η ομάδα πάντως, που έχει το απόλυτο είνανι η Βικτόρια Πλζεν με 13 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Αήττητες στα πρωταθλήματα τους παραμένουν και οι Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ιντερ, Σπόρτινγκ Λ. και Μάριμπορ, ωστόσο δεν βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Συνεπώς, οι αήττητοι σύλλογοι του top-30 είναι συνολικά 16.

Συνολικά στις 55 ευρωπαϊκές ομοσπονδίες και πιο ειδικά σε αυτές που έχουν παίξει διψήφιο αριθμό αγώνων, χωρίς ήττα μέχρι τώρα είναι και οι Κορελάιν (Β. Ιρλανδία), Φλοριάνα (Μάλτα), Σουτγιέσκα (Μαυροβούνιο), Σέριφ (Μολδαβία).

Αήττητες, αλλά με μονοψήφιο αριθμό αγώνων είναι και οι Σκεντερμπέου (Αλβανία, 9 ματς), Απόλλων Λεμεσού (8 ματς), Λίνκολν, Γιβραλτάρ Γιουν (Γιβραλτάρ, 6 ματς) και Σάντα Ζούλια (Ανδόρα, 6 ματς).

Δείτε τον πίνακα με τους πρωτοπόρους του Top-30:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags