Facebook Pixel Sportdog.gr | Πόσο καλύτερος ήταν ο Ίβιτς από Λουτσέσκου; Ο Ολυμπιακός και… η πληγή στην Αθήνα!
| 2017-11-06 20:24:00

Πόσο καλύτερος ήταν ο Ίβιτς από Λουτσέσκου; Ο Ολυμπιακός και… η πληγή στην Αθήνα!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Πόσο καλύτερος ήταν ο Ίβιτς από Λουτσέσκου; Ο Ολυμπιακός και… η πληγή στην Αθήνα!

Ο Σέρβος δεν μπόρεσε να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Ρουμάνος θα τα καταφέρει;

Η νέα κάκιστη εμφάνιση του ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα και η ήττα στο δεύτερο του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, είχε προηγηθεί και το 1-0 στο Γ. Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό, έφερε γκρίνια και πολλά σενάρια σχετικά με το μέλλον του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του Δικεφάλου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά από 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, διατηρεί την ομάδα του σε πορεία πρωταθλητισμού και παρότι παίζει σε άδειο γήπεδο εντός έδρας από την αρχή της χρονιάς λόγω της τιμωρίας, έχει πετύχει το απόλυτο στην Τούμπα με πέντε νίκες σε πέντε παιχνίδια.

Αυτό όμως για το οποίο «κατηγορείται» ο Λουτσέσκου από τον Τύπο, τους οπαδούς και εσχάτως και από ένα κομμάτι της διοίκησης, είναι πως δεν μπορεί να δώσει «ψυχολογία» νικητή στους παίκτες του στα εκτός έδρας ματς, όπου μέχρι τώρα μετράει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Έχει μείνει στο 0-0 με Λεβαδειακό και Απόλλων, στο 1-1 με την ΑΕΛ και έχασε με 1-0 από Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Αθήνα.

Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα, παρότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην κορυφή, έχουν δημιουργήσει σοβαρούς τριγμούς για τον Λουτσέσκου και ήδη υπάρχει έντονη φημολογία περί αντικατάστασής του. Ονόματα δεν έχουν γραφτεί ακόμα, ωστόσο μέσω των Social Media είναι φανερή η επιθυμία των φίλων της ομάδας για την επιστροφή του Βλάνταν Ίβιτς, που έφερε πέρυσι το κύπελλο στον Λευκό Πύργο.

Πόσο καλύτερο όμως ξεκίνημα από τον Λουτσέσκου είχε κάνει πέρυσι ο Σέρβος κόουτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ; Το Spordog.gr θυμήθηκε και σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα του Δικεφάλου μετά τις πρώτες δέκα αγωνιστικές στο περσινό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ του Ίβιτς είχε έναν λιγότερο βαθμό από τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου (17 έναντι 18), μέτραγε τρεις νίκες στην Τούμπα, μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ εκτός είχε δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Όσον αφορά την Αθήνα, το πρόβλημα υπήρχε και τότε, καθώς οι Θεσσαλονικείς είχαν χάσει με 2-1 από τον Ολυμπιακό και 1-0 στον Πανιώνιο, όμως είχαν πάρει «διπλά» σε Λιβαδειά και Τρίπολη.

Ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου:

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: 0-0
ΠΑΟΚ – Κέρκυρα: 3-1
Απόλλων – ΠΑΟΚ: 0-0
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: 1-0
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: 1-0
ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: 1-1
ΠΑΟΚ – Λαμία: 4-0
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: 1-0
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: 2-0
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: 1-0

18 βαθμούς σύνολο μετά από 10 αγωνιστικές με το απόλυτο νικών στην Τούμπα (πέντε/πέντε), αλλά χωρίς νίκη εκτός έδρας και με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ο ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς:

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: 0-1
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: 0-1
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: 2-1
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: 1-2
ΠΑΟΚ – Ξάνθη: 0-0
Βέροια – ΠΑΟΚ: 0-0
ΠΑΟΚ – Ηρακλής: 1-0
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: 2-1
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: 1-0
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: 1-0

17 βαθμούς σύνολο μετά από 10 αγωνιστικές με τρεις νίκες στην Τούμπα, μία ισοπαλία και μία ήττα. Εκτός όμως είχε δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags