Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σκάει» πώληση πρωτοκλασάτου στον ΠΑΟ; – Η φήμη που «αρρωσταίνει» τον Ουζουνίδη!
| 2017-11-06 21:05:00

«Σκάει» πώληση πρωτοκλασάτου στον ΠΑΟ; – Η φήμη που «αρρωσταίνει» τον Ουζουνίδη!

Sportdog Team
«Σκάει» πώληση πρωτοκλασάτου στον ΠΑΟ; – Η φήμη που «αρρωσταίνει» τον Ουζουνίδη!

Ποιο το ποσό, σύμφωνα με το σενάριο που «παίζει».

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι και τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το νέο «στραπάτσο» εκτός έδρας και την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, στον Παναθηναϊκό δεν παύουν να τρέχουν και να αγωνιούν για τα οικονομικά.

Η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη και καθημερινά πλέον υπάρχει ο φόβος μήπως «σκάσει» κάποιο παλιό χρέος, που θα βάλει σε σοβαρούς μπελάδες το Τριφύλλι, όπως συνέβη με τις περιπτώσεις των Τοτσέ και Εσιέν.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης και η αισιοδοξία ότι θα βρεθούν λεφτά και μάλιστα σύντομα!

Οι Πράσινοι χρειάζονται περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για να βγει ο Νοέμβριος και σύμφωνα με όσα μάθαμε από αξιόπιστες και σοβαρές πηγές, ευελπιστούν πως πολύ σύντομα θα έχουν αυτά τα λεφτά.

Ένα τέτοιο ποσό φυσικά, μπορεί να προκύψει μόνο από κάποια πώληση και πιθανότατα καλού ποδοσφαιριστή, εάν μιλάμε φυσικά για παραχώρηση παίκτη και όχι για εισροή ρευστού με κάποιον άλλο τρόπο.

Προφανώς, εάν ισχύσει το σενάριο της πώλησης, δεν πρόκειται για μία εξέλιξη που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς αυτομάτως θα αποδυναμωθεί και το ρόστερ. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται αυτό το ποσό για να επιβιώσει και πιθανότατα θα το βρει (αν όχι όλο, ένα σημαντικό μέρος του) από πώληση βασικού ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags