Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι και αν έπαιξε με 10; Δεν Χάνει στη Λιβαδειά!
| 2017-11-06 21:25:00

Τι και αν έπαιξε με 10; Δεν Χάνει στη Λιβαδειά!

Sportdog Team
Τι και αν έπαιξε με 10; Δεν Χάνει στη Λιβαδειά!

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδας.

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ανέλαβε την κυριαρχία και είχε δύο πολύ καλέ ευκαιρίες για να σημειώσει γκολ, στο 7' με τον Μεντί και στο 43' με τον Τριποτσέρη, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν εξίσου δυνατά, έχασαν μία ακόμ α μεγάλη ευκαιρία με τον Τριποτσέρη στο 54', στο 62' όμως έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Μεντί. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι Βοιωτοί έχασαν ρυθμό και δεν κατάφεραν να βρούνε τον δρόμο προς τα δίχτυα της Λαμίας,αν και στο 90' ο Πίτι είχε μία καλή ευκαιρία, αλλά ο Επασί διατήρησε το 0-0.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις καθυστερήσεις ο διαιτητής Σέζος διέκοψε για λίγο το ματς, επειδή έπεσε αντικείμενο πάνω στον δεύτερο βοηθό Κελαζόγλου. Ο Λεβαδειακός με την ισοπαλία ανέβηκε στην 5η θέση όπου συγκατοικεί με τον Πανιώνιο, έχοντας 15 βαθμούς, ενώ η Λαμία είναι 10η με 12.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Ζοσέ Ανιγκο παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 4-2-3-1 με τον Επασί στο τέρμα, τους Τσαμπούρη, Τριποτσέρη, Λεονάρντο και Μεντί στην άμυνα και δίδυμο κοφτών τον Ομπιόρα με τον Μητρόπουλο. Ο Γιουσούφ έπαιξε αριστερό εξτρέμ, ο Σίλβα δεξιό, επιτελικός ο Μπελγκαζουανί και επιθετικός ο Γιακουμάκης.

Τον ίδιο σχηματισμό ακολούθησε και ο Μπάμπης Τεννές για τη Λαμία. Ο Παπαδόπουλος υπερασπίστηκε την εστία. Την αμυντική τετράδα αποτέλεσαν οι Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα και Κουτρουμάνος. Ανασταλτικά χαφ έπαιξαν ο Ομολάντε με τον Μπλάζιτς. Στην αριστερή πτέρυγα εφορμούσε ο Ακόστα, στη δεξιά ο Βασιλαντωνόπουλος, δεκάρι έπαιξε ο Πίτι και στην κορυφή ο Ουάντερσον.

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Μεντί, Μητρόπουλος, Νουάνκο (76' Νιάσε) - Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί(73' Σουμπίνιο), Τόνι Σίλβα (64' Φαβάρο) - Γιακουμάκης

Λαμία: Παπαδόπουλος – Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης – Όμο, Μπλάζιτς (84' Αναστασόπουλος) – Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Ακόστα (59' Τσούκαλος) Βάντερσον (84' Φράγκος)

Η ΦΑΣΗ Το δοκάρι του Λεβαδειακού στο 43' ήταν η καλύτερη στιγμή της αναμέτρησης. Ο Τσαμπούρης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στον Τριποτσέρη, που πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Δεν τα πήγε και τόσο καλά ο διαιτητής Σέζος, ο οποίος ξεσήκωσε διαμαρτυρίες καθώς απέβαλλε τον Μεντί με δύο κίτρινες μέσα σε 9 λεπτά. Επίσης έδειξε κίτρινη στον τερματοφύλακα, Επασί, για κράτημα της μπάλας εκτός περιοχής κάτι που δεν έγινε.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος είχε τις ευκαιρίες του έλειπε η ουσία όμως, δηλαδή το γκολ. Οι γηπεδούχοι επηρεάστηκαν από την αποβολή του Μεντί και δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η Λαμία από την άλλη ήταν παθητική, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο Λεβαδειακός εντυπωσιάζει φέτος. Έχει μόνο μία ήττα και είναι δυνατός στην έδρα του, αλλά η Λαμία αποδείχτηκε σκηρό καρύδι. Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, τουλάχιστον όμως ήταν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ντέρμπι.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags